Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Steun Rescue baby Gambia met uw kerstpakket!

Rescue Baby Gambia is geboren in 2012, na een bezoek van twee betrokken kraamverzorgsters aan diverse ziekenhuizen. We waren verbijsterd hoe slecht de gezondheidszorg rondom de bevalling is geregeld. Triest om te zien hoe moeders bevallen in een kliniek of ziekenhuis, waar de benodigde spullen niet aanwezig zijn om alles hygiënisch en veilig te laten verlopen. Er zijn geen noodzakelijke zorgmaterialen aanwezig voor een goede zorg voor moeder en kind.

In Gambia, aan de noordkant van de rivier ondersteunen wij een kraam/verlosafdeling van een ziekenhuis. Ons doel hierbij is: betere zorg realiseren voor moeder en kind, zodat de babysterfte vermindert en moeders sneller herstellen. Door goede hygiëne, met kraamzorggerelateerde middelen, die we verschepen en kennis neerleggen op de momenten dat we zelf meewerken in de kliniek.


Het ziekenhuis zijn 70.000 afhankelijk van. De grote rivier zorgt voor vele problemen om hulpgoederen er eenvoudig te krijgen. Vandaar onze keus toch aan die kant is gevallen. “Geef moeder en kind een kans op leven in Gambia” is ons motto. De hulpgoederen worden vanuit Nederland verscheept.


“Als je hoofd met je hart verbonden is, kunnen je handen en voeten de meest wonderlijke dingen verrichtten.”

Gegevens:

Tusculum 9
6674 DM Herveld
T: 06 579 824 14

IBAN: NL26RABO0129466263
BIC: RABONL2U
KVK: 57554471
ANBI: 8526.30.098