Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Steun Save the Children met uw kerstpakket!

Kinderen zijn de toekomst waar ook ter wereld. Investeren in kinderen is daarom investeren in de toekomst van onze wereld. Save the Children geeft kinderen wereldwijd de gezondheidszorg, het onderwijs en de bescherming waar ze recht op hebben. We dragen bij aan verandering door voorlichting te geven en staan kinderen bij in tijden van nood. Zo heeft uw bijdrage een grote betekenis.

Inmiddels is Save the Children uitgegroeid tot ’s werelds grootste onafhankelijke organisatie op het gebied van kinderrechten, actief in meer dan 120 landen.

Mede dankzij jouw steun biedt Save the Children kinderen wereldwijd een betere toekomst.

Inmiddels is Save the Children uitgegroeid tot ’s werelds grootste onafhankelijke organisatie op het gebied van kinderrechten, actief in meer dan 120 landen.


Gegevens:

Save the Children Nederland
Tel.+31 (0)70 338 44 48
E-mail: info@savethechildren.nl
Web: www.savethechildren.nl


Postadres
Postbus 82061
2508 EB Den Haag

Bezoekadres
Laan van Nieuw Oost-Indië 131
2593 BM Den Haag