Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Steun Save the Children met uw kerstpakket!

Kinderen zijn de toekomst waar ook ter wereld. Investeren in kinderen is daarom investeren in de toekomst van onze wereld. Save the Children geeft kinderen wereldwijd de gezondheidszorg, het onderwijs en de bescherming waar ze recht op hebben. We dragen bij aan verandering door voorlichting te geven en staan kinderen bij in tijden van nood. Zo heeft uw bijdrage een grote betekenis.

Inmiddels is Save the Children uitgegroeid tot ’s werelds grootste onafhankelijke organisatie op het gebied van kinderrechten, actief in meer dan 120 landen.

Mede dankzij jouw steun biedt Save the Children kinderen wereldwijd een betere toekomst.

Inmiddels is Save the Children uitgegroeid tot ’s werelds grootste onafhankelijke organisatie op het gebied van kinderrechten, actief in meer dan 120 landen.


Gegevens:

Save the Children Nederland
Tel.+31 (0)70 338 44 48
E-mail: info@savethechildren.nl
Web: www.savethechildren.nl


Postadres
Postbus 82061
2508 EB Den Haag

Bezoekadres
Laan van Nieuw Oost-Indië 131
2593 BM Den Haag