Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Steun ExpertCare met uw kerstpakket!

Villa ExpertCare biedt woon- en logeerzorg voor ernstig en chronisch zieke kinderen in 4 zorgvilla’s. Een ziek kind dat (tijdelijk) niet thuis kan wonen. Laat we er samen voor zorgen dat een kind zich toch geborgen voelt, in een warme en gezellige omgeving. Gepaste middelen, vermaak en comfort maken het verblijf van het kind nog fijner. Hierdoor kan een ziek kind echt even gewoon kind zijn. Stichting Vrienden van Villa ExpertCare zorgt er met verschillende initiatieven voor, dat de kinderen een echt thuisgevoel ervaren in Villa ExpertCare. Help ons mee met een financiële bijdrage! Want ieder ziek kind verdient een warm thuis.

Geborgenheid voor een kind dat door ziekte niet thuis kan zijn
Wanneer een kind zich thuis voelt, voelt het zich op z’n gemak en is er ruimte voor ontwikkeling. Want ook voor een ziek kind is het belangrijk om zich te ontwikkelen. De gespecialiseerde verpleegkundigen in de Villa’s hebben naast de verpleegkundige handelingen focus op deze ontwikkeling. Vrienden van Villa ExpertCare heeft als doel deze ontwikkeling zoveel mogelijk te stimuleren en motiveren.

Postadres

Perkinsbaan 14
3439 ND Nieuwegein

T 030 600 87 22

info@expertcare.nl
www.expertcare.nl