Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Steun Female Cancer Foundation met uw kerstpakket!

In het kort over FCF. Omdat vrouwen in ontwikkelingslanden meestal geen toegang hebben tot zorg, past FCF de zogenoemde See & Treat methode toe; een kosteneffectieve methode waarbij vrouwen ter plaatste gescreend worden op baarmoederhalskanker (met behulp van tafelazijn) door een arts of verpleegkundige en indien nodig meteen worden behandeld. Met EUR 10 kan op deze manier een vrouw worden gescreend en behandeld. Bij FCF staat voorop dat de lokale zorgverlening en bevolking uiteindelijk zelf de kennis krijgt die nodig is om de strijd tegen baarmoederhalskanker aan te gaan. In dat verband werkt FCF volgens het ‘train-de trainer’ principe; lokale gezondheidsmedewerkers worden opgeleid om zelf de opgedane kennis verder te kunnen verspreiden binnen de lokale gemeenschap. 

Gegevens Female Cancer Foundation

www.femalecancerfoundation.org/ 
info@femalecancerfoundation.org