Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Steun Join for Joy met uw kerstpakket!

Join for Joy zet sport en spel in om kinderen in de moeilijk bereikbare gebieden van Oost-Afrika te motiveren om naar school te komen én op school te blijven. Lokale leraren worden getraind, om zo sport en spel voor lange termijn te implementeren in de schoolprogramma’s. Zo leren kinderen kennis maken met spelenderwijs leren en worden sport en spel activiteiten ingezet om kinderen op speelse wijze te leren over serieuze onderwerpen zoals; geweld, kinderarbeid, tienerzwangerschappen, kindhuwelijken, hygiëne en (besmettelijke) ziektes. Hierdoor kunnen kinderen zich ontwikkelen tot weerbare en veerkrachtige jongens en meisjes met een positief perspectief op de toekomst.

Gegevens:

Postadres

Molenpad 5
1016GL Amsterdam

info@joinforjoy.net
www.joinforjoy.net