Steun Let’s Care met uw kerstpakket!

Helaas komt er nog teveel onrecht in de wereld voor. Let’s Care heeft daarom in 2011 een centrum opgericht in de provincie Antique in de Filipijnen waar mishandelde, misbruikte en verwaarloosde meisjes in de leeftijd van 5 t/m 18 jaar een veilig thuis vinden. Voor ieder meisje wordt een individueel behandelplan opgesteld voor ongeveer anderhalf jaar. Gedurende deze anderhalf jaar ligt de focus bij traumabehandeling en persoonlijke ontwikkeling (d.m.v. therapien, zoals EMDR, counseling, Trauma Release Exercise etc.), het overdragen van kennis en vaardigheden en het verloop van een soepele re-integratie bij familie of een goed pleeggezin. Ze zullen een nazorg traject volgen van nog zo’n anderhalf jaar. Dit is gericht op een goede re-integratie in de thuissituatie en educatieve ondersteuning. ​

Naast het Home for Girls maken wij ons sinds 2012 ook hard voor de straatjongetjes in ons Boysprogramma. We halen de jongetjes van de straat en laten ze naar school gaan. Tevens komen zij een keer per week naar het center en krijgen ze huiswerkbegeleiding en training in normen en waarden. 

Preventie van kindermisbruik is voor ons ontzettend belangrijk. We zijn actief met een campagne waarbij we werken aan beleidsbeïnvloeding, gedragverandering en bewustwording van o.a. de lokale overheid, scholen en leerlingen.  

Oftewel er is nog genoeg te doen. Laten we daarom samen de wereld een beetje mooier maken!

Let’s Care

Mocht u geïnteresseerd zijn of meer willen weten, kijk dan even op onze website: www.letscare.net 

Of volg ons: 
Facebook: https://www.facebook.com/stichtingletscare/ 
Instagram: letscare_philippines