Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Steun Stichting de Ster met uw kerstpakket!

Geen kind zou zich angstig moeten voelen om naar school of naar een vereniging te gaan. Geen ouder zou bezorgd moeten zijn over pest-acties tegen zijn/haar kind. Geen volwassene mag pesterijen oogluikend toestaan.

Stichting De Ster zet zich op een effectieve manier in voor kinderen die de dupe zijn van pesterijen. Kinderen met sociaal-emotionele problemen hebben vaak last van een laag gevoel van eigenwaarde en kampen met depressies en teruggetrokken of juist provocerend gedrag. Middels unieke vakantiekampen (behandelweken) wordt geleerd om te gaan met onzekerheid en verlegenheid. Kinderen in de leeftijd van 8 t/m 16 jaar leren daar om vriendschappen te sluiten en voor zichzelf op te komen. Dat is de doelstelling van deze weken waar plezier, spel en vriendschap centraal staan. Met een professioneel team bestaande uit psychologen/orthopedagogen, acteurs en bewegingsdeskundigen wordt gewerkt aan het zelfvertrouwen, de sociale weerbaarheid en de assertiviteit van kinderen. Om zoveel mogelijk kinderen de mogelijkheid te bieden een kamp te doorlopen kunnen wij uw steun heel erg goed gebruiken.

Gegevens:

Postadres

Postbus 69537
1060 CN Amsterdam

Bezoekadres 

Koningin Wilhelminaplein 13
1062 HH Amsterdam
Toren 2, verdieping 7, ruimte 2 (2.7.2.)

info@sterkamp.nl
www.stichtingdester.nl

020-4281230 

KvK-nummer: 34226935
BTW-nummer (RSIN): 8147.43.419

IBAN nummer: NL92ABNA0440432545
BIC: ABNANL2A