Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Steun Stichting Fairfood met uw kerstpakket!

Steun Stichting Fairfood met uw kerstpakket!

Steun Stichting Fairfood met uw kerstpakket! – Fairfood is een internationale organisatie, zonder winstoogmerk, die zich richt op duurzaamheid van producten. Door de voedingsmiddelenindustrie aan te sporen om haar producten en hun productieproces te verduurzamen stimuleren zijn duurzame ontwikkeling. Het doel hierachter is honger en armoede op de wereld te bestrijden. Eerlijke handel is daarbij belangrijk. De organisatie probeert wereldwijd werkomstandigheden te verbeteren, de handel te verduurzamen en het milieu te beschermen/milieuschade te voorkomen. Dit doen zij onder andere door actief te lobbyen in de voedselindustrie. Ook mengen zij zich in het publiek debat, lichten ze consumenten voor en voeren ze internationale campagnes. Hierdoor willen ze dat meer consumenten faire producten kopen en zich meer bewust worden dat voedsel consumptie hier een bijdrage kan leveren aan honger en armoede bestrijding in ontwikkelingslanden. Kortom uw steun meer dan de moeite waard. Steun Stichting Fairfood met uw kerstpakket!

Gegevens:

Baarsjesweg 224
1058 AA Amsterdam

06- 27241132
Email: info@fairfood.org

KvK 34141098

BTW 8092 5335 5 B01

www.fairfood.org
info@fairfood.org