Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Steun Stichting Fairfood met uw kerstpakket!

Steun Stichting Fairfood met uw kerstpakket!

Steun Stichting Fairfood met uw kerstpakket! – Fairfood is een internationale organisatie, zonder winstoogmerk, die zich richt op duurzaamheid van producten. Door de voedingsmiddelenindustrie aan te sporen om haar producten en hun productieproces te verduurzamen stimuleren zijn duurzame ontwikkeling. Het doel hierachter is honger en armoede op de wereld te bestrijden. Eerlijke handel is daarbij belangrijk. De organisatie probeert wereldwijd werkomstandigheden te verbeteren, de handel te verduurzamen en het milieu te beschermen/milieuschade te voorkomen. Dit doen zij onder andere door actief te lobbyen in de voedselindustrie. Ook mengen zij zich in het publiek debat, lichten ze consumenten voor en voeren ze internationale campagnes. Hierdoor willen ze dat meer consumenten faire producten kopen en zich meer bewust worden dat voedsel consumptie hier een bijdrage kan leveren aan honger en armoede bestrijding in ontwikkelingslanden. Kortom uw steun meer dan de moeite waard. Steun Stichting Fairfood met uw kerstpakket!

Gegevens:

Baarsjesweg 224
1058 AA Amsterdam

06- 27241132
Email: info@fairfood.org

KvK 34141098

BTW 8092 5335 5 B01

www.fairfood.org
info@fairfood.org