Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Steun Stichting Just in Time 4 Heroes met uw kerstpakket

Nog één keer compleet als gezin een onvergetelijke herinnering op Terschelling….

Onze Stichting zet zich in voor kinderen met een korte levensverwachting, om samen met het gezin nog 1 keer compleet, een weekend/midweek herinneringen te maken op Terschelling. Dit straks het enige wat overblijft…de herinneringen. Deze gezinnen staan centraal bij Stichting Just in Time 4 Heroes. Even alles vergeten, niet ziek voelen en even niet denken aan morgen…alleen NU is belangrijk. Gewoon als gezin alleen maar genieten ondanks alle angsten, pijn en verdriet.

Sinds juni 2018 zijn wij deze stichting gestart ter nagedachtenis van Justin (oudste zoon van Barbara, oprichtster van de stichting). Barbara: “Vanaf de geboorte van Justin wisten wij dat hij maar kort bij ons zou zijn. De artsen zeiden ons dat hij hooguit 4 jaar zou worden maar gelukkig kregen wij nog eens 11 mooie jaren cadeau. Na het overlijden van Justin wilde ik het verdriet en gemis omzetten naar liefde en positiviteit”.

Het gaat om een geheel verzorgd weekend/midweek; overtocht,verblijf, ontbijt, een diner, activiteiten, ontspanning voor de ouders, de mogelijkheid om een fotoshoot in te plannen en waar nodig, een verpleegster die het hele weekend voor ze klaar staat. 

Zou jij ons willen helpen?

Wij zijn geboren uit liefde en vriendschap maar wat ons, denken wij, anders maakt dan andere stichtingen is dat alles gebaseerd is vanuit eigen ervaringen van Barbara en haar gezin. Wij doen dit allemaal vrijwillig maar het verzorgen van de weekenden kost geld. Hiervoor zijn wij afhankelijk van giften, donaties en sponsoring.

Kapelmuur 10
3991 VW Houten
tel: 06 29 449 457
info@justintime4heroes.nl
www.justintime4heroes.nl
KVK-nummer 71841318
RSIN 858870526