Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Steun Stichting Just in Time 4 Heroes met uw kerstpakket

Nog één keer compleet als gezin een onvergetelijke herinnering op Terschelling….

Onze Stichting zet zich in voor kinderen met een korte levensverwachting, om samen met het gezin nog 1 keer compleet, een weekend/midweek herinneringen te maken op Terschelling. Dit straks het enige wat overblijft…de herinneringen. Deze gezinnen staan centraal bij Stichting Just in Time 4 Heroes. Even alles vergeten, niet ziek voelen en even niet denken aan morgen…alleen NU is belangrijk. Gewoon als gezin alleen maar genieten ondanks alle angsten, pijn en verdriet.

Sinds juni 2018 zijn wij deze stichting gestart ter nagedachtenis van Justin (oudste zoon van Barbara, oprichtster van de stichting). Barbara: “Vanaf de geboorte van Justin wisten wij dat hij maar kort bij ons zou zijn. De artsen zeiden ons dat hij hooguit 4 jaar zou worden maar gelukkig kregen wij nog eens 11 mooie jaren cadeau. Na het overlijden van Justin wilde ik het verdriet en gemis omzetten naar liefde en positiviteit”.

Het gaat om een geheel verzorgd weekend/midweek; overtocht,verblijf, ontbijt, een diner, activiteiten, ontspanning voor de ouders, de mogelijkheid om een fotoshoot in te plannen en waar nodig, een verpleegster die het hele weekend voor ze klaar staat. 

Zou jij ons willen helpen?

Wij zijn geboren uit liefde en vriendschap maar wat ons, denken wij, anders maakt dan andere stichtingen is dat alles gebaseerd is vanuit eigen ervaringen van Barbara en haar gezin. Wij doen dit allemaal vrijwillig maar het verzorgen van de weekenden kost geld. Hiervoor zijn wij afhankelijk van giften, donaties en sponsoring.

Kapelmuur 10
3991 VW Houten
tel: 06 29 449 457
info@justintime4heroes.nl
www.justintime4heroes.nl
KVK-nummer 71841318
RSIN 858870526