Kerstpakketten kiezen

Kerstpakket kiezen voor uw werknemers

Ieder jaar staan de feestdagen weer sneller voor de deur. Kiest u daarom ook op tijd een mooi kerstpakket uit voor uw werknemers en ben de drukte voor. Misschien heeft u pas net een eigen bedrijf, of heeft u nog nooit echt stilgestaan bij het idee om uw werknemers wat extra te geven met de feestdagen. Tijd om hieraan dit jaar wel aandacht te besteden. Een kerstpakket is hier een heel goed voorbeeld van, steeds meer bedrijven maken hier gebruik van en werknemers zijn hier erg verrast door en vinden het een bijzonder en mooi gebaar. Het is een extra blijk van waardering van de werkgever voor de getoonde inzet van de medewerkers voor het bedrijf.

Werknemers verrassen met kerstpakket

Uw werknemers zullen er niet standaard vanuit gaan dat zij met de feestdagen een kerstpakket krijgen. Sinds de economische crisis hebben veel bedrijven bezuinigd en gaan werknemers er ook niet vanuit dat zij wat extra ontvangen. Juist een reden om er wel wat mee te doen! Het gaat weer veel beter met de bedrijven en dat heeft u niet voor elkaar gekregen zonder uw werknemers. Zij staan namelijk het hele jaar door voor u klaar en zorgen dat u uw orders en afspraken na kunt komen. Daarom is het goed om met de feestdagen extra stil te staan bij wat zij voor u betekenen en op een mooie en attente manier uw werknemers te verrassen. Laat hen eens zien dat u de inzet waardeert! U zult er van staan te kijken hoe zij hier op reageren, ze verwachten het niet, maar het is een mooi gebaar en ieder pakket is origineel, dus leuk om te ontvangen!

Kerstpakket kiezen, stapsgewijs

U staat even stil bij de vraag hoe u uw werknemers kunt verrassen met een mooi kerstpakket. Hoe duur mag het zijn? Welke producten moeten er in zitten? Is de kwaliteit goed? Wordt het pakket op tijd bezorgd? Allemaal vragen die u zichzelf stelt. Gelukkig kunnen veel vragen snel beantwoord worden. U kunt namelijk bekijken wat uw werknemers leuk vinden en bedenken wat er bij hen past. Zijn het echte levensgenieters? Wellness of drinken en eten? Mensen die graag lezen misschien? De tijdschriftenbon kan dan een optie zijn, maar u kunt ook een leuk foodpakket kiezen. Ook is er een speciaal wellness pakket wat u kunt kiezen. Door u te verdiepen in de mogelijkheden en de details te bekijken, weet u snel wat de verschillende pakketten u kunnen bieden. Dat zorgt ervoor dat het maken van een keuze een stuk gemakkelijker wordt.

  • Het eerste wat u gaat doen is bekijken welke pakketten er worden aangeboden, u gaat zich oriënteren.
  • Vervolgens gaat u bekijken wat het budget is per werknemer dat beschikbaar is.
  • Aan de hand van uw pakketkeuze en het budget kan er een definitieve keuze worden gemaakt.
  • U voert de gegevens in en de afwikkeling nemen wij van u over.

Over de kwaliteit en het bezorgen hoeft u zich dus niet druk te maken, want dit proces nemen wij geheel voor onze rekening. Gemakkelijker kan het toch niet? Neemt u daarom de tijd om het huidige assortiment aan kerstpakketten te bekijken en zorg dat u een leuk pakket voor uw werknemers gaat kiezen. Als u enigszins twijfelt over bepaalde producten, kan er ook een pakket worden samengesteld door u. Dit is mogelijk bij een minimale afname van vijftig stuks. Hierover kunnen onze medewerkers u altijd verder informeren. Eerst maar eens kijken wat het huidige assortiment u te bieden heeft en rekent u er maar op dat u meteen zin krijgt in de feestdagen. Een fijn moment waarop u anderen kunt verrassen!