Op dit moment werken we hard aan de nieuwe kerstpakkettencollectie 2019!

Eind Juli zal de nieuwe collectie zichtbaar zijn. We zien u dan natuurlijk graag terug!

Indien u op de hoogte gehouden wenst te worden, dan kunt u zich onder aan de pagina inschrijven op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.

 

Met vriendelijke groet,

Team Kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakketten kopen

Kerstpakketten kopen

Ieder jaar kiezen veel mensen voor online kerstpakketten kopen. Het is een eenvoudige manier om wat leuks voor uw werknemers te kopen, maar ook een originele manier. Het online aanbod aan kerstgeschenken wordt steeds groter. Het zorgt ervoor dat u steeds meer keuze heeft en u wilt toch ook wat te kiezen hebben? Iedereen is anders, ook uw werknemers en relaties. Met de feestdagen wilt u graag wat bijzonders voor hen doen, iets wat zij zich nog langere tijd zullen herinneren. Daarom is een kerstpakket wat echt bij hen past waardevol. Als er weinig keuze is, dan is het lastig om echt iets te kiezen wat bij hen past, maar gelukkig is er volop keuze. Wij adviseren u zelfs om de tijd te nemen om het hele aanbod te bekijken. Door het ruime aanbod aan pakketten, kunt u echt iets kiezen en afstemmen op uw werknemers en relaties. Het kost dan misschien iets meer tijd dan wanneer dat u zomaar een pakket kiest, maar het is wel origineler en u laat zien dat u moeite heeft gedaan om een mooi pakket te kiezen. Uw werknemers en relaties zullen dat erg waarderen en daar doet u het toch ook voor? U krijgt hierdoor nog een beter gevoel als u nu online kerstpakketten gaat kopen.

 

Online kerstpakketten kopen

Vroeger gingen mensen naar de winkel, ze deden een bestelling voor een vast aantal werknemers en/of relaties. De bestelling werd bij uw bedrijf bezorgd of bij de mensen thuis en u had wat moois gedaan voor uw personeel. Vanaf nu gaat dat veel gemakkelijker, u hoeft niet meer naar de winkel toe. U kunt gewoon vanuit uw bureaustoel online het hele aanbod bekijken en met een paar muisklikken een keuze maken welke kerstpakketten u dit jaar gaat kopen. Het is zelfs mogelijk om zelf een pakket samen te stellen en u kunt een goede doelen pakket kiezen. Met een goede doelen pakket steunt u een goed doel, want twee euro per verkocht kerstpakket wordt aan het goede doel gegeven. Wij hebben bewust gekozen voor een ruim aanbod aan producten en kerstgeschenken. Het is belangrijk dat u een ruime keuze heeft en inspiratie op kunt doen uit het grote assortiment. Ook speelt de prijs hierin een rol, want binnen ieder budget vindt u bij ons een kerstpakket. Het gaat niet om de prijs of de grootte van het pakket of geschenk, het gaat er om dat u stilstaat bij de feestdagen, dat u iets wilt doen voor anderen en hen wat extra’s gunt. Ook met een klein budget bent u van harte welkom en zult u gegarandeerd slagen. 

 

Werkwijze kerstpakketten kopen 
Er wordt vaak gedacht dat het online kerstpakketten kopen erg lastig is en veel tijd in beslag neemt. Gelukkig kunnen wij u vertellen dat dit niet zo is, in tegendeel! Het is namelijk erg gemakkelijk en snel geregeld, u heeft een ruime keuze, u kunt bestellen wanneer u wilt en wij doen de rest voor u. U kunt een bezoekje brengen aan onze site, alle thema’s bekijken en alle producten bekijken en in u opnemen. Vervolgens kunt u nagaan voor welk budget u iets wilt kopen en of u een pakket wilt voor een vaste prijs of dat u zelf een pakket samen wilt stellen (dit kan bij een minimale afname van vijftig stuks). Als u een keuze heeft gemaakt, dan kunt u deze bij ons doorgeven en dan maken wij alles in orde. U hoeft zich nergens zorgen meer over te maken, wij zorgen namelijk dat de pakketten netjes verpakt worden en worden afgeleverd. U heeft onze mooi kerstgeschenken voor uw relaties en/of medewerkers op tijd in huis. Wij nemen u deze zorg graag uit handen.

Welke pakket kiest u? 
Er is nu nog maar één vraag die over blijft: welk kerstpakket gaat u kiezen? Een themapakket, of toch een pakket waarmee u een goed doel gaat steunen? Of heeft u liever een pakket dat u zelf samen kunt stellen voor uw personeel? Denkt u er maar eens goed over na en wanneer u de keuze heeft gemaakt, heeft u binnen no time kerstpakketten besteld. We willen u wel  graag het advies geven om op tijd uw bestelling door te geven, zodat u er zeker van bent dat alles op voorraad is en op tijd bezorgd kan worden. Mocht u vooraf of tijdens het bestelproces nog vragen hebben, dan horen wij dat graag van u. Onze klantenservice staat voor u klaar, denkt met u mee en helpt u waar zij kan. Neemt u alvast een kijkje bij onze mooie kerstpakketten, zodat u weet wat wij dit jaar voor u kunnen betekenen. Ieder jaar hebben wij nieuwe kerstpakketten in het assortiment en daar kunt u nu alvast een voorproefje op nemen! 

Kerstpakketten kopen? Klik hier voor ons volledige kerstassortiment!

 

Gecertificeerd door
Certifering kerstpakkettenplaza.nlthuiswinkel keurmerkMVOWaarborg consument en rechtE-commerce Europe TrustmarkThe Green Web Foundation
Kerstpakkettenplaza.nl 3570

Klantbeoordelingen

0-ster 1-ster 2-ster 3-ster 4-ster
8.8 10