Kerstpakketten laten bezorgen

Kerstpakketten laten bezorgen in Nederland en België – Bent u op zoek naar unieke kerstpakketten die snel en goedkoop worden bezorgd? Zoek dan niet verder. Kerstpakkettenplaza.nl heeft een groot en veelzijdig aanbod aan kerstpakketten. Wij vullen en verpakken elk kerstpakket met zorg en bezorgen deze op elke bestemming in Nederland. Als de feestdagen in zicht zijn, is het tijd om aan de kerstpakketten te denken. Het is de perfecte manier om uw waardering te tonen aan uw medewerkers en hen te bedanken voor hun harde werk gedurende het jaar. Kerstpakketten laten bezorgen is echter nog nooit zo gemakkelijk geweest als nu! Ontdek ons groot assortiment en verras uw collega’s en medewerkers!

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Voorkeuren
Producten

Leuk favoriete kerstpakket laten bezorgen

Net als het assembleren, is het bezorgen van leuke kerstpakketten maatwerk. U heeft natuurlijk op een zorgvuldige wijze uw favoriet kerstpakket uitgekozen in onze kerstpakket winkel. Nadat deze met grote zorgvuldigheid worden ingepakt moeten ze natuurlijk op tijd en ongeschonden worden afgeleverd op de afgesproken locatie. Een kerstpakket laten bezorgen is voor u natuurlijk de vanzelfsprekend. In de kerstpakketten branche ligt dit ietwat anders aangezien we met een gigantische piek te maken hebben en er dagelijks meer dan 1650 pallets vol met kerstpakketten bezorgt worden bij de bedrijven in Nederland en België.

De wijze van bezorging

De wijze van bezorging is bij ons tweezijdig. Hierin bieden wij de klant tijdens het kerstpakket bestellen twee opties aan, te noemen:

1) Pallettransport
Bij pallettransport worden de kerstpakketten netjes op een pallet gezet en ingeseald met kartonnen hoekjes. Dit betreft overigens de meest risicoloze vorm van bezorging, vanwege het feit dat de pakketten op een veilige manier worden getransporteerd en netjes zijn ingeseald.

2) Huis-aan-huis zending
De tweede vorm van bezorging is de huis-aan-huis zending. Bij deze vorm worden de geschenkpakketten met een externe pakketdienst verstuurd. Het nadeel bij deze optie is dat we in een bepaalde mate afhankelijk zijn van de externe pakketdienst, welke het rondom de feestdagen uiteraard gigantisch druk heeft. Tevens worden de pakketten vervoerd met een bestelbus waardoor de kans aanwezig is dat het kerstpakket onderop in de bus komt te liggen.

Kerstpakketten laten bezorgen is vakwerk

Wij werken met befaamde vervoerders. Onze vervoerders weten wat u belangrijk vindt, wat wij belangrijk vinden en natuurlijk ook wát ze vervoeren. Een kerstpakket bezorgen is namelijk niet zomaar gedaan. Vooral niet als het om grote aantallen kerstpakketten gaat. Wij garanderen u dat er voorzichtig wordt omgegaan met uw levering, maar mocht het zo zijn dat er onverhoopt een schade ontstaat, dan weet onze vervoerder hier snel op te anticiperen. Indien uw bedrijf moeilijk te bereiken is per vrachtauto, dan zouden wij het enorm waarderen als u dit van tevoren aan ons doorgeeft. Zo verkleint u de kans op vertraging en maakt u het kerstpakket bezorgen voor ons een heel stuk makkelijker.

Kies zelf waar en wanneer wordt bezorgd

Wij bezorgen de kerstpakketten op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur. Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat er iemand op locatie aanwezig is, om de levering aan te kunnen nemen.

De bestelling wordt per vrachtauto getransporteerd en de pakketten worden op ingesealde pallets gezet. Indien er onverhoopt iets niet in orde is met de levering, maakt u hier een melding van bij de chauffeur. De chauffeur heeft dan ook de verplichting dit te noteren en door te geven aan de transportmanager.

Een exacte levertijd kunnen wij u niet geven. U kunt wel aangeven welk dagdeel uw voorkeur heeft, echter kunnen wij niet beloven dat de levering ook daadwerkelijk in dat dagdeel plaatsvindt, al streven we hier uiteraard wel naar. Wij adviseren u om zelf ook rekening te houden met externe omstandigheden, zoals het weer en het verkeer. Kies daarom een leverdatum die ruim voor de uitreiking van de pakketten valt. De kerstpakketten kunnen online besteld worden en eventueel achteraf betaald worden aan de hand van een factuur.

Een kerstpakket bezorgen doen wij met de grootste zorg. Het enige wat u zelf moet doen is tijdens het bestellen aangeven op welke datum u de kerstpakketten bezorgt wenst te ontvangen hebben.

Kerstpakketten 2023 Gratis bezorging in Nederland

Vanaf een orderwaarde van €600 exclusief btw ontvangt u van ons een gratis kerstpakketten bezorging in NL, uitgezonderd van de eilanden. Aan de bezorging zitten geen kosten verbonden. Wij zorgen ervoor dat de kerstpakketten keurig op tijd en netjes bij u bezorgd worden. Voorgaan de telt als het om één pakketsoort gaat.

Het mooiste eindejaarsgeschenk vereist kundige bezorging

Het geven van kerstpakketten aan werknemers tijdens de feestdagen neemt in Nederland steeds meer in populariteit toe. Een kerstpakket is een mooi teken van dank aan uw collega’s voor het harde werk dat zij de afgelopen jaar hebben verricht. Bovendien is het een goede manier om relaties te onderhouden en een goede en vrolijke start te maken aan het nieuwe jaar. Met ruim 800 unieke kerstpakketten kunt u bij Kerstpakkettenplaza.nl het perfecte geschenk voor uw collega’s vinden. U heeft de keuze uit pakketten met een speciaal thema, kleur of vol heerlijk eten en drinken. Maak het pakket af en voeg een persoonlijke boodschap toe of stel het kerstpakket helemaal zelf samen. Bij Kerstpakkettenplaza.nl is het allemaal mogelijk. Zo zorgen wij samen met u ervoor dat uw collega’s onvergetelijke feestdagen zullen hebben.

Kerstpakket voor elk budget

Heeft u een bepaald budget per kerstpakket? Kerstpakkettenplaza.nl heeft voor elk budget een mooi geschenk vol heerlijke en fijne producten. Al met een budget onder 20 euro kunt u een fijn eindejaarsgeschenk geven. Deze pakketten bevatten heerlijke lekkernijen en artikelen, zoals ons gin pakket met gin, tonic en cocktailglazen. Bij een groter budget worden de kerstpakketten groter en bevatten deze meer producten. De prijs wordt hierbij niet enkel bepaald door de hoeveelheid snacks en drank, maar deze pakketten vatten ook luxere artikelen. Denk aan een heerlijk warm fleece deken, reisaccessoires zoals een reistas, speaker en tot zelfs een barbecue en paninimaker. Welk budget u ook heeft, elk kerstpakket is door onze kerstpakket experts met zorg samengesteld. Zo bent u verzekerd van een uniek cadeau waar uw collega’s blij mee zullen zijn.

Stel uw eigen kerstpakket samen en laat het professioneel bezorgen

Het kan zijn dat u precies weet hoe het perfecte kerstpakket eruit moet komen te zien, maar u deze niet kunt vinden. Daarom biedt Kerstpakkettenplaza.nl maatwerk kerstpakketten. Hierbij kunt u helemaal zelf uw eigen pakket op maat samenstellen. U bepaalt welke producten het pakket moet bevatten en voor welk budget. Mix en match met lekkere snacks, luxe flessen wijnen en unieke artikelen en maak het kerstpakket helemaal compleet. Zo ontvangen uw werknemers een pakket die écht wordt gewaardeerd. Let wel op: het samenstellen van een pakket kan met een minimale bestelhoeveelheid 100 stuks en tot 15 oktober (Zolang de voorraad strekt). Vul het formulier in en laat ons exact weten hoe uw ideale pakket eruit komt te zien. Wij gaan vervolgens aan de slag en gaan uw kerstpakket met zorg vullen. Mocht u niet precies weten wat u graag zou willen dan kunt u hier kerstpakketten inspiratie opdoen.

Kerstpakketten laten bezorgen door heel Nederland en België

Wij snappen dat het vinden van een goede kerstpakketleverancier lastig is. Zo moet u passende kerstpakketten vinden die uw collega’s waarderen en moeten de pakketten op tijd op bestemming geleverd worden. Kerstpakkettenplaza.nl biedt kwaliteit kerstpakketten voor elk budget en met een ongekende service. Doordat veel klanten ons eerder hebben weten te vinden, hebben wij een brede klantenkring door heel Nederland kunnen opbouwen. Zo zijn onze vrachtwagens door heel Nederland en België te vinden en maken ze dagelijks honderden kilometers om de kerstpakketten veilig en snel op bestemming te leveren. Met een bestelling bij Kerstpakkettenplaza.nl ontvangt u kwaliteit kerstpakketten die we volgens afspraak naar het door u doorgegeven adres zullen versturen.

Hoeveel kost het om kerstpakketten te laten bezorgen?

De kosten voor het bezorgen van kerstpakketten kunnen variëren afhankelijk van het aantal pakketten en de locatie. Het is het beste om een offerte op te vragen bij de bezorgservice voor een nauwkeurige prijsopgave. Ook ziet u tijdens het bestelproces direct de eventuele transportkosten.

Hoe lang duurt het voordat kerstpakketten worden bezorgd?

De bezorgtijd kan variëren afhankelijk van uw wensen, u kunt zelf het levermoment bepalen. Het is belangrijk om op tijd te bestellen om ervoor te zorgen dat de pakketten op tijd worden bezorgd.

Klimaatneutraal kerstpakketten laten bezorgen; wij kiezen voor DHL en PostNL

Om klimaatneutraal en duurzaam onze kerstpakketten te laten bezorgen planten we jaarlijks honderden bomen aan. We doen dit in samenwerking met trees for all. Lees er alles over! Het klimaat verandert in rap tempo, en dat vraagt om actie. We nemen onze verantwoordelijkheid en selecteren zeer zorgvulding onze transportpartners. DHL- Als grote organisatie kan DHL écht verandering op gang brengen. En daarom verduurzaamt DHL haar hele keten: vanaf het moment dat ze je pakje ophalen, totdat ze voor je deur staan met je bestelling. DHL heeft de grootste elektrische vloot van Nederland, en ze reduceren de uitstoot waar mogelijk. Lees meer op de site van DHL. PostNl- Met de recente BREEAM-certificering van 25 pakkettensorteercentra laat PostNL zien dat het koploper is op het gebied van duurzame sorteercentra. De acht nieuwgebouwde PostNL sorteercentra behoren met de hoogst haalbare niveaus “Outstanding”(7) of “Excellent” (1) tot de meest duurzame bedrijfsgebouwen van Nederland. Omdat PostNL duurzame bezorging ook belangrijk vindt, worden op al deze sorteercentra laadpleinen met gemiddeld 20 laadpalen aangelegd. Hiermee kunnen gemiddeld 28 pakketbussen per locatie elektrisch rijden. Vanaf de pakkettensorteercentra vertrekken daardoor steeds meer elektrische pakketbussen om vanaf daar de last mile uitstootvrij te bezorgen. Lees meer op de site van PostNL

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over het laten bezorgen van uw kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via [email protected] of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag!

Kerstpakketten laten bezorgen
Kerstpakketten laten bezorgen

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht