Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakketten met een boodschap

Elk jaar zijn er themalijnen in onze collectie die een zichtbare boodschap meegeven aan de ontvanger. Een kerstpakket is immers een blijk van waardering en middels een compliment of wens laat u dat extra duidelijk blijken. Een persoonlijke uitreiking en/of een gezamenlijke kerstborrel of diner zijn ook motiverend en stimulerend. Ook bij het geven van een kerstpakket kunt u een (extra) boodschap meegeven. Op de verpakkingen staan bijvoorbeeld spreuken en wensen die aangeven dat u de werknemer zeker waardeert. Dit geeft het kerstpakket een extra originele lading en dat is een aantrekkelijke bijkomstigheid. 

Geen filters gekozen
Bekijk hieronder de gevonden resultaten Bekijk hieronder de gevonden resultaten

Geen producten gevonden!