Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakketten met een draadmand

De interieurtrend van dit jaar is toch ook zeker weer de draadmand. De draadmand is te gebruiken als decoratiestuk, maar heeft natuurlijk ook een opbergfunctie. De mand is multifunctioneel en een ieder zal er zijn eigen idee voor hebben hoe de draadmand het best te gebruiken. De voorbeelden die wij al hebben gezien zijn: bijzettafeltje, tijdschriftenmand, wasmand, houtblokken mand, papierrollen mand, met jute gevuld en voorzien van een plant. Maar ook voor het opbergen van speelgoed is het een ideaal en modern cadeau. In de kleinere vorm is de draadmand geschikt als ontbijtmand of bijvoorbeeld als fruitmand.

Geen filters gekozen
Bekijk hieronder de gevonden resultaten Bekijk hieronder de gevonden resultaten

Geen producten gevonden!