Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Een klein deel staat reeds 'live'. Dit jaar is het belonen van medewerkers en relaties belangrijker dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer al onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

Kerstpakketten met een elektrisch apparaat

Kerstpakketten met een elektrisch apparaat bevatten naast handige elektrische apparatuur over het algemeen ook verschillende lekkernijen. Het apparaat is dan het hoofdobject en staat centraal. Omdat wij zien dat mensen die op elektrisch apparaat zoeken toch uiteindelijk kiezen voor een kerstpakket met LED of een kerstpakket met een gadget, hebben wij deze kerstpakketten ook toegevoegd. Op deze pagina vindt u kerstpakketten met bijvoorbeeld een broodrooster, staafmixer of een grill. Maar dus ook kerstpakketten met LED verlichting of een toolbox. Alle gadgets of apparaten zijn bruikbare items in ieders keuken of huis. Handig in gebruik en in bepaalde gevallen ook heel gezellig om samen aan tafel te gebruiken. We koppelen hier vaak een thema aan vast, zoals grillen of zelf pizza bakken. De benodigdheden en ingrediënten daarvoor treft u dan ook aan in deze kerstpakketten.

Geen filters gekozen
Kleur (Hoofdkleur)
Toon meer
Thema
Voorkeuren
Toon meer
Producten
Toon meer
Aantal artikelen
Toon meer
Inpaklocatie
Bekijk hieronder de gevonden resultaten Bekijk hieronder de gevonden resultaten