Op dit moment werken we hard aan de nieuwe kerstpakkettencollectie 2019!

Eind Juli zal de nieuwe collectie zichtbaar zijn. We zien u dan natuurlijk graag terug!

Indien u op de hoogte gehouden wenst te worden, dan kunt u zich onder aan de pagina inschrijven op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.

 

Met vriendelijke groet,

Team Kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakketten met themalijnen

Bepaalde productlijnen richten zich op één bepaald thema. Dergelijke themaproducten hebben dezelfde uitstraling/verpakkingen. Een groot aantal kerstpakketten bestaat volledig of deels uit themaproducten. De naam van het pakket en de inhoud spelen dan in op een bepaald thema, land, streek of regio enzovoorts. Door de kleurensamenstelling en inhoud van deze kerstpakketten vormen zij een samenhangend en aantrekkelijk geheel. Hieronder treft u onze specifieke themalijnen aan van dit jaar.

Crafted 
De themalijn ‘Crafted’ staat in het thema van handgemaakte, originele kwaliteitsproducten. De heerlijke foodproducten stralen echt vakmanschap uit. De artikelen zijn verpakt in kraftpapier. Tevens wordt er gebruik gemaakt van touw om het een authentieke uitstraling te geven.

Pinchos 
Met de producten van de themalijn ‘Pinchos’ komt u helemaal in Spaanse sferen. De foodartikelen vormen de ideale basis voor een heerlijke borrel met typisch Spaanse hapjes. U waant zich even in het mooie Spanje terwijl u geniet van de bijzondere lekkernijen die Pinchos te bieden heeft.

Coffee & More 
Speciaal voor alle koffieliefhebbers, en liefhebbers van iets lekkers bij de koffie, is de themalijn ‘Coffee & More’ samengesteld. De artikelen zijn stijlvol verpakt en hebben een ambachtelijke uitstraling. De basis van deze lijn is vers gemalen koffie, daarnaast biedt het thema een grote variatie aan foodproducten, zoals chocolade en chocoladecake of koekjes. 

Wish upon a star 
Sprankelende sterren horen natuurlijk bij kerst! Ze worden vaak gebruikt om het huis te versieren tijdens de feestdagen. De themalijn ‘Wish upon a star’ staat geheel in het teken van stralende sterren. De heerlijke foodartikelen worden verpakt in een feestelijke verpakking, gedecoreerd met sterren. Make a wish met de sfeervolle producten van Wish upon a star!

Touch of Gold 
Goud is een echte kerstkleur! De feestelijke kleur brengt u meteen in de sfeer voor de feestdagen. De themalijn ‘Touch of Gold’ zorgt ook voor dit fijne kerstgevoel. De producten van het ‘Touch of Gold’ assortiment stralen luxe en gezelligheid uit. De positieve teksten op de verpakkingen maken het tot een ideaal kerstgeschenk.

Nederland 
Een echte Nederlandse themalijn. Alle echt Hollandse favorieten worden vertegenwoordigd in dit leuke assortiment, waaronder echte erwtensoep, appeltaart en chocolademelk met slagroom. Op de verpakking zijn onder andere sfeervolle Amsterdamse grachtenpandjes afgebeeld en verschillende Nederlandse kenmerken, zoals een melkmeisje of een molen. Een heerlijk Hollands gevoel met een stijlvolle uitstraling.

Feels like Christmas 
Als het aan ons ligt, kunnen de wintermaanden niet vroeg genoeg beginnen. Toch heeft de maand december altijd iets bijzonders. Vanaf het moment dat de maand begint, speelt er een gevoel op. It feels like Christmas! Met de mooie themalijn ‘Feels like Christmas’ komt u gelijk in de kerstsfeer. Alle producten zijn verpakt in een sprankelende en gezellige kerstverpakking.

BBQ Masters
Deze themalijn is speciaal voor de echte grill masters. Het ‘BBQ Masters’ assortiment bestaat uit stoere producten die bij zullen dragen aan een complete BBQ maaltijd. Het staat helemaal in het teken van de barbecue. 

Boerin 
Een gezellige en kleurrijke themalijn met heerlijke producten. Speciaal uitgekozen door de boerin. Het geeft direct een knus gevoel. De lekkerste producten van lokale boerinnen. Deze leuke Hollandse lijn zit vol met lekkernijen.

Botanic Living 
“Botanic Living” is een echte trend. Deze trend is dan ook de inspiratie voor de stijlvolle themalijn. Het thema gaat uit van een rustige basis van natuurlijke materialen en producten. De vrolijk groene kleur zorgt al snel voor een gezellige sfeer.

Culinair Oosters 
Oosterse maaltijden zijn nog altijd een favoriet bij veel mensen. Daarom is de themalijn ‘Culinair Oosters’ in het leven geroepen. De producten hebben een stijlvolle Oosterse uitstraling. Voor de labels en verpakkingen worden vooral de kleuren zwart en groen gebruikt. Voor alle momenten kunt u bij deze themalijn terecht, van een borrelmomentje tot een echte Oosterse maaltijd.

Deli Finest 
De ‘Deli Finest’ themalijn bestaat uit de lekkerste foodproducten die eindeloos gecombineerd kunnen worden. Het thema heeft verschillende kleuren; Gold, Black, Silver en Warm Red. De artikelen hebben een luxe en stijlvolle uitstraling, waardoor het de ideale basis is voor een mooi kerstpakket.

Drift Blue 
De themalijn ‘Drift Blue’ heeft een stoer uiterlijk. Er wordt vooral gebruikgemaakt van denimkleuren. De blauw/grijze kleur zorgt voor een trendy uitstraling. De foodproducten hebben een eenvoudige, enigszins industriële verpakking.

Fair & Share 
Heerlijke en eerlijke producten voor iedereen. Deze kleurrijke “Fair & Share” themalijn staat in het teken van samen bouwen aan een gelijke wereld. Een deel van de opbrengst van deze producten gaat naar de Voedselbank en/of stichting Present. Producten en een boodschap om met iedereen te delen.

Good day 
Met de smakelijke producten van de themalijn ‘Good day’ heeft u de perfecte basis voor een heerlijke brunch. Het leuke aan de verpakkingen van deze producten is dat er grappige, getekende producten opstaan. Hierdoor wordt er een bijzondere twist gegeven aan uw kerstpakket.

GRK 
De themalijn ‘GRK’ staat bekend om Griekse, authentieke foodproducten. Met behulp van deze producten kunt u gemakkelijk een heerlijke Griekse maaltijd op tafel zetten. Er wordt gebruikgemaakt van een azuurblauwe verpakking, waardoor u zich echt even in het mooie Griekenland waant. 

Happy winter mood 
Met de themalijn ‘Happy winter mood’ komt u helemaal in de warme wintersfeer. Dit rustige thema staat bekend om de verpakkingen met hout en boomstammen daarop afgebeeld. Daarbij wordt gebruikgemaakt van warme grijstinten. De rust en eenvoud van de producten zorgt ervoor dat de producten goed gecombineerd kunnen worden met andere artikelen in een kerstpakket.

Limited edition gold 
Als u voor bijzondere producten wilt gaan, kunt u kiezen voor de themalijn ‘Limited edition gold’. In deze lijn wordt een combinatie gemaakt van sprankelend goud en ruig beton. Deze mix zorgt ervoor dat de producten gebruikt kunnen worden voor kerstpakketten met zowel een stoere als een sfeervolle uitstraling.

Nordic 
Met de “Nordic” themalijn waant u zich meteen in de warme wintersferen. De lijn is geïnspireerd op Scandinavische woontrends en het bekende borrelmoment ‘FIKA’. Samen met anderen kunt u heerlijk genieten van de “Nordic” producten en sfeer.

Riverdale 
Riverdale staat over het algemeen bekend om hun prachtige moderne woonaccessoires. Daarnaast heeft Riverdale nu een food lijn gelanceerd. Hierbij hebben ze de sfeer van de woonaccessoires gecombineerd met heerlijke producten. De ideale themalijn voor iedereen die in sfeer wil genieten van de feestdagen.

Taste – Fiesta, Tapas, Trattoria
De themalijn ‘Taste’ heeft drie verschillende onderdelen; ‘Taste Fiesta’, ‘Taste Tapas’ en ‘Taste Trattoria’. De Fiesta lijn staat in het teken van Mexicaans genieten. De vrolijke kleuren zorgen voor een gezellige sfeer op tafel. De Tapas lijn biedt heerlijke Spaanse hapjes om te serveren bij een goed glas wijn of bier. De Trattoria lijn bevat mediterrane gerechten. De lekkerste producten kunnen gebruikt worden om een complete maaltijd op tafel te zetten tijdens de feestdagen. 

With Compliments 
De themalijn ‘With Compliments’ heeft een chique zwart/witte basis met een goud tintje. Op de verpakkingen wordt gebruikgemaakt van waarderende en inspirerende teksten. Met deze producten kunt u een ander op een luchtige en stijlvolle manier een mooi complimentje geven.

Het leuke van deze themalijnen is dat u niet alleen kunt kiezen uit onze selectie van thema's, maar ook uit andere nieuwe themalijnen. Hieronder vindt u de thema's die u naast ons eigen aanbod nog kunt kiezen voor uw kerstpakketten.

Culinair koffie 
De themalijn 'Culinair koffie' is speciaal ontwikkeld om de laatste trends op het gebied van koffie en thee te laten zien. Naast koffie en thee, biedt dit thema een heerlijke collectie van chocolade en koekspecialiteiten. Hierdoor kan een heerlijk ontspannend koffiemomentje ontstaan.

Door weer en wind
Tijdens de feestdagen moet u kunnen genieten, ondanks de weersomstandigheden. Met de themalijn 'Door weer en wind' bent u goed voorbereid, wat het weer u ook brengt. Dit leuke thema is speciaal samengesteld voor de Nederlanders die het wisselvallige weer gewend zijn. U moet hierbij denken aan warme chocolademelk, een kop soep en andere echte Hollandse lekkernijen.

RAW
De themalijn 'RAW' is een combinatie van aangetast materiaal, ruige stoffen en robuust hout. Dit stoere thema is een mix van industriële en vintage woontrends. Dit wordt gebruikt voor de verpakkingen van de heerlijke foodproducten RAW'.

1000X DANK
Tijdens de feestdagen is het belangrijk om uw medewerkers te bedanken voor hun inzet. Dat wordt u heel gemakkelijk gemaakt met de '1000X DANK' themalijn. Op ieder product staat een waarderende en positieve tekst, om uw medewerkers in stijl te bedanken. De mooie randen en krullen zorgen voor een feestelijke uitstraling. Er wordt veel gewerkt met de kleuren zwart, wit en zilver/grijs.

You've been jingled
Bij deze themalijn gaat het om de Amerikaanse traditie 'You've been jingled'. Dit houdt in dat je tijdens de kerstdagen iets weggeeft aan iemand in je omgeving, om hen te verrassen. Samen met de heerlijke foodproducten zorgt dit voor de ultieme kerstsfeer. De artikelen worden feestelijk verpakt, met leuke kleurrijke tintjes.

December
Wat brengt u meer in de sfeer voor de decembermaand dan deze 'December' themalijn? De positieve en sfeervolle teksten op de verpakkingen zorgen er direct voor dat u in de kerstsfeer komt. De donkere achtergrondkleuren zorgen voor een mooi contrast en sfeervolle uitstraling. De heerlijke foodartikelen zijn ideaal voor de feestdagen. Een pure themalijn met bemoedigende teksten.

Travel
De themalijn 'Travel' staat, zoals de titel al doet vermoeden, geheel in het teken van reizen. De producten hebben verschillende steden op de verpakkingen staan, waardoor u leuke feitjes en een echte sfeerimpressie krijgt van de desbetreffende stad. Tevens staan er hashtags op de verpakkingen, zoals #snacktime, zodat u uw genietmomentje kunt delen op social media.

Teamwork
In een organisatie is samenwerking van groot belang. Daar heeft deze themalijn 'teamwork' goed op ingespeeld. Er wordt gebruikgemaakt van termen als 'Develop', 'Accomplish', 'Success' en 'Together'. Op de verpakkingen gebruikt deze themalijnen verschillende technische tekeningen om een industriële uitstraling te verzorgen. Deze mooie foodartikelen zijn zeer geschikt om cadeau te doen aan uw personeel.

Outdoor winter party
Heerlijk warm bij de vuurkorf met de lekkerste foodproducten. Dat kan met de themalijn 'Outdoor winter party'. Het feest kan direct beginnen, want u bent helemaal klaar voor een lekkere winterse maaltijd. De verpakkingen van deze themalijn staan in het teken van de winter en hebben daardoor als achtergrond warm hout en sneeuwvlokken. Dit zorgt voor een echte winterse uitstraling.

Keep up the good work
Om uw medewerkers te laten weten dat ze goed bezig zijn, kunt u kiezen voor de themalijn 'Keep up the good work'. De producten worden voorzien van leuke bemoedigende spreuken en een stijlvolle grijze achtergrond en getekende afbeeldingen. Samenwerking en waardering staan centraal bij dit thema. Zo kunt u op een stijlvolle manier laten merken dat u de inzet van uw personeel erg waardeert.

Il Sapore d'Italia
Italiaanse producten staan bij veel mensen bekend om de goede smaak en kwaliteit. De themalijn 'Il Sapore d'Italia' brengt u meteen in Italiaanse sferen tijdens de feestdagen. De verpakkingen worden versierd met prachtige typisch Italiaanse sfeerbeelden en stijlvolle zwart/witte details. U kunt volop genieten van echte Italiaanse specialiteiten, zoals Limoncello en tiramisu.
Gecertificeerd door
Certifering kerstpakkettenplaza.nlthuiswinkel keurmerkMVOWaarborg consument en rechtE-commerce Europe TrustmarkThe Green Web Foundation
Kerstpakkettenplaza.nl 3570

Klantbeoordelingen

0-ster 1-ster 2-ster 3-ster 4-ster
8.8 10