Wat leuk dat u onze site bezoekt!Achter de schermen zijn we reeds bezig met de kerstpakkettencollectie 2022, deze zal vanaf 1 augustus weer zichtbaar zijn en hopen u ook dit jaar (opnieuw) te mogen verwelkomen.

Kerstpakket samenstellen

HELAAS IS HET NIET MEER MOGELIJK OM EEM SHOWROOMAFSPRAAK TE PLANNEN EN UW KERSTPAKKET ZELF SAMEN TE STELLEN

Een kerstpakket samenstellen kan op verschillende manieren. Voor alle verschillende manier geldt: Vanaf 1 juni tot en met 1 november en vanaf 100 dezelfde kerstpakketten. Vanaf 1.000 stuks kunnen we zelfs bijzonder kerstpakketten maatwerk leveren. U kunt hierbij denken aan een speciaal voor u ontworpen kerstdoos en/of cadeaus. Deze maken wij voor u in de gewenste kleurstelling. Alleen uw logo verwerken of kerstpakketten compleet in uw huisstijl, alles is mogelijk! ‘Eigen’ foodartikelen, voorzien van een bijzonder etiket? Het kan! Zo kunt u het kerstpakket nóg beter laten aansluiten bij de boodschap die u uw medewerkers en/of relaties wenst mee te geven. Onze adviseurs zijn specialist op het gebied van kerstpakketten samenstellen. Zij volgen de laatste kerstpakkettentrends en weten als geen ander waarmee u uw medewerkers kunt verrassen tijdens feestdagen. Laat u zich verrassen?

De verschillende mogelijkheden:

  1. Kerstpakketten showrooms. Plan een bezoek aan één van onze showrooms zodat u samen met een specialist uw kerstpakket kunt samenstellen. Na uw bezoek verzorgen wij een vrijblijvende offerte en pakketfoto en bieden deze, per e-mail aan. Plan uw showroombezoek hier.
     
  2. Telefonisch en/of per mail. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice en zo uw kerstpakketwensen kenbaar maken. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch en/of per mail bereikbaar van 08.30 – 17.00u. Ga naar de klantenservice.

 

Zelf kerstpakketten samenstellen vanaf 100 kerstpakketten

Kerstpakket samenstellen – Veel mensen ervaren het als een voordeel als zij zelf een kerstpakket kunnen samenstellen voor werknemers. U kunt daarbij namelijk zelf het budget kiezen en de producten kiezen. Aan de hand van de afbeeldingen van de bestaande pakketten krijgt u een indruk van wat er mogelijk is. U kunt er voor kiezen om een bestaand pakket te nemen en van daaruit producten te wisselen. Het kan namelijk gebeuren dat het pakket bijna geheel naar wens is, maar dat een paar producten er niet bij passen in uw ogen. Of de producten passen niet zo goed bij uw zakenrelaties of werknemers. Bij een minimale afname van vijftig stuks kunt u de producten inwisselen en zo kunt u toch kerstpakketten zelf samenstellen die aan uw wensen voldoen. Het is een snelle manier om een mooi kerstpakket op maat te bestellen. Een kerstpakket samenstellen hoeft dan ook niet veel tijd in beslag te nemen. Binnen een paar minuten kan alles geregeld zijn. Als u graag wilt weten welke producten er gekozen kunnen worden voor een kerstpakket, kunt u ook een showroom bezoeken tot één november.

Kerstpakket samenstellen online

Als u de keuze heeft gemaakt en u wilt zelf een kerstpakket samenstellen, dan kunt u altijd een offerte aanvragen en contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Misschien heeft u een bestaand pakket gezien wat u graag aan wilt passen, ook dat kan. Onze medewerkers staan voor u klaar om dat met u te bespreken en te bekijken wat er allemaal mogelijk is. We raden u aan om het op tijd te regelen, zodat wij u niet teleur hoeven stellen dat producten niet meer voorradig zijn. Als u er op tijd bij bent, dan kunnen de producten besteld worden en heeft u verder geen zorgen meer over het regelen van een kerstpakket. Een kerstpakket kan namelijk snel online samengesteld worden bij ons. Voor ieder budget zijn er verschillende mogelijkheden en als u pakketten wilt aanpassen dan kan dat bij een minimale afname van honderd stuks. Bij vragen staan wij voor u klaar en wij denken graag met u mee, zodat u voor uw medewerkers een passend kerstcadeau heeft.

Kerstpakketten zelf samenstellen

Door het zelf samenstellen van een kerstpakket geeft u iets unieks aan uw medewerkers en wordt het allemaal net wat persoonlijker. Daarnaast kan het pakket natuurlijk precies zo worden samengesteld zoals u dat in gedachten heeft. Het kerstpakket samenstellen kan online en in onze showrooms gebeuren. Kerstpakketten zelf samenstellen zorgen voor een unieke touch aan het kerstpakket!