Kerstpakket samenstellen

Een kerstpakket samenstellen? En wilt u iets origineels voor het kerstpakket zelf samenstellen? Kerstpakkettenplaza.nl is specialist in kerstpakketten. Met het grootste assortiment kerstpakketten hebben wij thema’s die voor veel bedrijven naar wens zijn. Het kan echter zijn dat u een eigen idee heeft. Of misschien bent u vorig jaar een leuk kerstpakket tegengekomen, maar kunt u nergens vinden waar dat kerstpakket te koop is. Dan kan zelf kerstpakket samenstellen, of een eigen kerstpakket maken of producten in een kerstpakket omwisselen uitkomst bieden. Bij ons is dit allemaal mogelijk. Lees hieronder welke mogelijkheden u allemaal heeft.

Dit zijn de mogelijkheden

Een kerstpakket samenstellen kan op verschillende manieren. Voor alle verschillende manieren geldt: Vanaf 1 juni tot en met 1 november en vanaf 100 dezelfde kerstpakketten. Vanaf 1.000 stuks kunnen we zelfs bijzonder kerstpakketten maatwerk leveren. Heeft u een kleine oplage kerstpakketten nodig? Vanaf 100 stuks is door middel van producten in bestaande kerstpakketten te wisselen toch zelf kerstpakket maken mogelijk.

  1. Kerstpakketten showrooms. Plan een bezoek aan één van onze showrooms zodat u samen met een specialist uw kerstpakket kunt samenstellen. Na uw bezoek verzorgen wij een vrijblijvende offerte en pakketfoto en bieden deze, per e-mail aan. Plan uw showroombezoek hier.
     
  2. Telefonisch en/of per mail. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice en zo uw kerstpakketwensen kenbaar maken. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 – 17.00u.

Waarom kerstpakket zelf samenstellen

Kerstpakkettenplaza.nl heeft mensen in dienst die het hele jaar met kerstpakketten bezig zijn. Zij spotten kerstpakketten trends, ontwikkelen zelf kerstpakket ideeën en zoeken nieuwe leveranciers. Om u inspiratie voor zelf kerstpakketten maken te geven, bieden we u graag tips op basis van onze 21 jaar ervaring in kerstpakketten samenstellen.

Kerstpakketten samenstellen man
Kerstpakketten samenstellen man

Streekproducten

Een belangrijk onderdeel de afgelopen tijd was lokale kerstpakketten samenstellen met thema’s van de Nederlandse regio’s. Denk aan een Twents, Gronings of Rotterdams kerstpakket. Wij doen uiteraard ons best bij deze kerstpakketten maken om goed naar de regio te kijken. Echter iemand uit het gebied weet als de beste welke producten zijn voorkeur genieten. Een kerstpakket zelf samenstellen met producten uit de regio of specifieke producten waar u en uw collega’s dol op zijn, kan uitkomst bieden.

Kerstpakket op maat samenstellen
Kerstpakket op maat samenstellen

Kerstpakket op maat met eten en drinken

Hebben collega’s van u allergieën? Dan kan het aanpassen van, of een kerstpakket maken, uitkomst bieden. Wij maken zelf glutenvrije kerstpakketten of kerstpakketten zonder alcohol. Ook hebben we halal kerstpakketten om niet alleen met allergieën rekening te houden maar ook met de geloofsovertuiging. Het kan echter zijn dat er binnen uw bedrijf veel mensen speciale dieetwensen hebben. Denk aan lactosevrij, vegan, of suikervrij. Ook hier kunnen we rekening mee houden. U kunt zelf een kerstpakket maken waarin deze producten niet zitten, of een bestaand kerstpakket aanpassen.

Kerstpakketten op maat maken
Kerstpakketten op maat maken

Zelf kerstpakket samenstellen: gegarandeerd origineel

Originele kerstpakket zijn tegenwoordig gewild. Origineler dan zelf kerstpakket maken kan niet. Door het thema aan te laten sluiten op uw medewerkers, maakt u een persoonlijk kerstpakket waarmee iedereen zich zeer gewaardeerd zal voelen. En, dat is volgens ons precies waar een kerstpakket maken voor dient. Uw collega’s hebben het hele jaar hard gewerkt en kunnen de decembermaand gaan genieten. Het is leuk als een kerstpakket daarop aansluit. Vandaar dat kerstpakketten met eten en drinken altijd een succes zijn. Bovendien kunt u bij een kerstpakket zelf samenstellen er luxe eten en drinken in doen dat misschien niet iedereen voor zichzelf zou kopen. Denk aan champagne, port of likeur en een lekkere worst, kaas of ander luxe borrelpakket. Kijk dan eens bij onze luxe kerstpakketten.

Kerstpakket samenstellen vrouw
Kerstpakket samenstellen vrouw

Kerstpakket maken: losse producten kerstpakket

Regelmatig krijgen wij de vraag of een kerstpakket van losse producten samenstellen ook mogelijk is. Daarbij kunt u bij Kerstpakkettenplaza.nl uit het grootste assortiment én de grootste voorraad kiezen, en het kerstpakket bestellen. Hierdoor is zelf een kerstpakket maken veel makkelijker, leuker en goedkoper dan zelf van losse producten een kerstpakket maken. Het nadeel om zelf van losse producten kerstpakketten samen te stellen, is dat ze niet in een mooie doos zitten en het inkopen doen een flinke en kostbare klus is. Kerstpakkettenplaza.nl biedt het voordeel van losse producten uit alle kerstpakketten kiezen en hiervan zelf een eigen kerstpakket maken. Voor grotere aantallen is zelfs een kerstpakket met logo of in huisstijl mogelijk. We vertellen u er graag meer over.

Kerstpakket samenstellen showroom
Kerstpakket samenstellen showroom

Bij kerstpakketten met logo kunt u denken aan een speciaal voor u ontworpen kerstdoos en/of cadeaus. Deze maken wij voor u in de gewenste kleurstelling. Alleen uw logo verwerken of kerstpakketten compleet in uw huisstijl, alles is mogelijk! ‘Eigen’ food artikelen, voorzien van een bijzonder etiket? Het kan! Zo kunt u het kerstpakket nóg beter laten aansluiten bij de boodschap die u uw medewerkers en/of relaties wenst mee te geven. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Neem contact met ons op en we laten u graag voorbeelden zien.

Kerstpakket samenstellen personeel
Kerstpakket samenstellen personeel

Advies bij het zelf samenstellen

Een kerstpakket zelf samenstellen klinkt natuurlijk fantastisch, maar het kan moeilijker zijn dan u denkt. Wij hebben niet voor niets specialisten hiervoor rondlopen. Wanneer u al een idee heeft, zal zelf kerstpakket samenstellen niet zo moeilijk zijn. Heeft u toch vragen of wilt u een kerstpakket zelf samenstellen, maar heeft u nog geen idee? Onze adviseurs zijn specialist op het gebied van kerstpakketten samenstellen. Zij volgen de laatste kerstpakkettentrends en weten als geen ander waarmee u uw medewerkers kunt verrassen tijdens feestdagen. Laat u zich verrassen?

Kerstpakket samenstellen
Kerstpakket samenstellen

Hulp bij kerstpakket samenstellen

Voor hulp bij kerstpakket samenstellen, biedt Kerstpakkettenplaza.nl u twee mogelijkheden. U kunt bij ons langskomen of u bespreekt uw wensen voor uw kerstpakket zelf samenstellen  telefonisch of per mail met ons specialisten.

Zelf kerstpakket maken
Zelf kerstpakket maken

Zelf kerstpakketten samenstellen op basis van 1001 kerstpakketten

Kerstpakket samenstellen – Veel mensen ervaren het als een voordeel als zij zelf een kerstpakket kunnen samenstellen voor werknemers. U kunt daarbij namelijk zelf het budget kiezen en de producten kiezen. Maar waar begint u bij zelf een kerstpakket maken? Aan de hand van de afbeeldingen van de bestaande pakketten krijgt u een indruk van wat er mogelijk is. U kunt er voor kiezen om een bestaand pakket te nemen en van daaruit producten te wisselen. Het kan namelijk gebeuren dat een kerstpakket bijna geheel naar wens is, maar dat een paar producten er niet bij passen in uw ogen. Of de producten passen niet zo goed bij uw zakenrelaties of werknemers. Stel u wilt een mooi Rituals kerstpakket voor mannen geven, maar de meeste van uw collega’s hebben baarden. Dan hoeft daar geen scheergel in te zitten. Met zelf een kerstpakket maken, kunt u deze vervangen.

Kerstpakketten samenstellen man
Kerstpakketten samenstellen man

Kleine aantallen zelf samenstellen: vanaf 100 stuks

Bij een minimale afname van 100 stuks kunt u de producten inwisselen en zo kunt u toch kerstpakketten zelf samenstellen die aan uw wensen voldoen. Het is een snelle manier om een mooi kerstpakket op maat te bestellen. Een kerstpakket samenstellen hoeft dan ook niet veel tijd in beslag te nemen. Binnen een paar minuten kan alles geregeld zijn. Als u graag wilt weten welke producten er gekozen kunnen worden voor een kerstpakket, kunt u ook een showroom bezoeken tot één november.

Kerstpakketten samenstellen personeel
Kerstpakketten samenstellen personeel

Kerstpakket samenstellen online

Als u de keuze heeft gemaakt en u wilt zelf een kerstpakket samenstellen, dan kunt u altijd een offerte aanvragen en contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Misschien heeft u een bestaand pakket gezien wat u graag aan wilt passen, ook dat kan. Onze medewerkers staan voor u klaar om dat met u te bespreken en te bekijken wat er allemaal mogelijk is. We raden u aan om het op tijd te regelen, zodat wij u niet teleur hoeven stellen dat producten niet meer voorradig zijn. Als u er op tijd bij bent, dan kunnen de producten besteld worden en heeft u verder geen zorgen meer over het regelen van een kerstpakket. Een kerstpakket kan namelijk snel online samengesteld worden bij ons. Voor ieder budget zijn er verschillende mogelijkheden en als u pakketten wilt aanpassen dan kan dat bij een minimale afname van honderd stuks. Bij vragen staan wij voor u klaar en wij denken graag met u mee, zodat u voor uw medewerkers een passend kerstcadeau heeft.

zelf kerstpakket samenstellen
zelf kerstpakket samenstellen

Kerstpakketten zelf maken

We zien de trend groeien naar de wens van kerstpakketten zelf maken, lekker zelf de keuze maken voor de leukste artikelen uit een assortiment van meer dan 40.000 producten is razend populair. We werken in onze showrooms zeer laagdrempelig en een afspraak is dan ook zo gemaakt! Zien we u binnenkort?

Kerstpakket zelf samenstellen
Kerstpakket zelf samenstellen

Kerstpakketten zelf samenstellen

Door het zelf samenstellen van een kerstpakket geeft u iets unieks aan uw medewerkers en wordt het allemaal net wat persoonlijker. Daarnaast kan het pakket natuurlijk precies zo worden samengesteld zoals u dat in gedachten heeft. Het kerstpakket samenstellen kan online en in onze showrooms gebeuren. Kerstpakketten zelf samenstellen zorgen voor een unieke touch aan het kerstpakket!

Kerstpakketten samenstellen
Kerstpakketten samenstellen