Kerstpakketten voor vrouwen

Kerstpakket vrouw – Kerstpakketten voor dames, of zo u wilt, kerstpakketten voor vrouwen, laat een selectie kerstgeschenken zien die speciaal voor dames samengesteld zijn. Voor de ladies onder ons een heerlijke pagina! Deze kerstpakketten hebben een inhoud en/of kleurensamenstelling die zich speciaal richt op vrouwen. Verzorgingsproducten voor vrouwen, roze kleuren, thema’s al cupcakes en cake pops enzovoorts vindt u terug in deze specifieke pakketten. U kunt hierdoor makkelijk een keuze maken door voor alle vrouwen zo’n kerstpakket te kiezen. Kerstpakketten speciaal voor mannen treft u in een andere categorie aan, zodat u daar ook gemakkelijk kunt kiezen.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht door te filteren
Geen filters gekozen
Inpaklocatie
Hoofd categorieën
Kleur (Hoofdkleur) Toon meer
Thema
Voorkeuren Toon meer
Producten Toon meer
Aantal artikelen Toon meer
Kerst thema’s Toon meer

Waar houden vrouwen van?

Vrouwen zullen elk kerstpakket waarderen en er blij mee zijn. Het is immers een cadeau van de werkgever aan de werknemer voor getoonde inzet en als blijk van waardering. Daarmee zal iedere werknemer graag verrast worden. De inhoud komt eigenlijk op de tweede plaats. Toch zul jij als werkgever graag iets geven wat 100% in de smaak zal vallen bij jouw vrouwelijke werknemers, daarom de keuze voor kerstpakket vrouw.

Bekijk ons grote en gevarieerde assortiment kerstpakket dames als het online staat. Je zult zien dat vrijwel elk kerstpakket geschikt is voor jouw dames. Ken jij echter bepaalde gewoontes, hobby’s, voorkeur voor eten en drinken van jouw medewerkers dan kun je daar rekening mee houden. Vooral als je op tijd begint met de voorbereidingen van de kerstpakketten 2021 gaat dat zeker lukken met of zonder onze hulp. Heb je advies nodig, aarzel niet en neem contact op. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring, wij delen deze graag met onze klanten.

Origineel kerstpakket speciaal voor vrouwen

Veel vrouwen hebben naast hun werkzaamheden buiten de deur, verzorgende taken thuis en voor familie, buren en of vrienden. Wie zorgt er echter voor hun ontspanning? Hoewel dat niet speciaal jouw taak als werkgever is, is kerst een mooie gelegenheid jouw dames in de watten te leggen door het geven van verwenpakketten. Verwenpakketten zijn cadeaus voor de dames zelf, verzorgende producten, producten om te ontspannen. Dit keer geen kerstpakket waarvan het meeste al opgegeten en opgedronken is, voordat de vrouwen er zelf aan toe zijn gekomen, maar een origineel kerstpakket vrouw helemaal voor haar alleen!

Kerstpakket dames samenstellen

Wilt u zelf uw eigen kerstpakket vrouw samenstellen? Dat kan! Vanaf 50 stuks kunt u bij ons zelf uw kerstpakket samenstellen. Dit kan tot 1 november. U kunt hierbij een van onze kerstpakketten als basis gebruiken en daar iets aan toevoegen, maar u kunt het ook helemaal zelf samenstellen. Dit kan in een van onze showrooms op afspraak, digitaal of via onze klantenservice. Laat uw creativiteit de vrije loop!

Mocht u vragen hebben over het zelf samenstellen van het kerstpakket voor uw vrouwelijke collega’s, neemt u gerust contact op met ons. Ook voor alle overige vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Zij zitten klaar om met u mee te denken en u verder te helpen.