Kerstpakketten voor vrouwen

Kerstpakket vrouw – Kerstpakketten voor vrouwen, of zo u wilt, kerstpakketten voor dames , laat een selectie kerstgeschenken zien die speciaal voor dames samengesteld zijn. Voor de ladies onder ons een pagina vol heerlijke kerstpakketten! Deze kerstpakketten hebben een inhoud en/of kleurensamenstelling die zich speciaal richt op vrouwen. U vindt verzorgingsproducten voor vrouwen, zachte kleuren en thema’s als cupcakes en cake pops terug in de specifieke pakketten onder de noemer geschenkpakket vrouw. De inhoud van deze kerstpakketten zal door de meeste vrouwen zeker gewaardeerd worden. Kerstpakketten voor mannen treft u in een andere categorie aan, zodat u daar ook gemakkelijk kunt kiezen.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Voorkeuren
Producten

Kerstpakketten voor vrouwen

Kerstpakket vrouw – Kerstpakketten voor dames, of zo u wilt, kerstpakketten voor vrouwen, laat een selectie kerstgeschenken zien die speciaal voor dames samengesteld zijn. Voor de ladies onder ons een pagina vol heerlijke kerstpakketten! Deze kerstpakketten hebben een inhoud en/of kleurensamenstelling die zich speciaal richt op vrouwen. U vindt verzorgingsproducten voor vrouwen, zachte kleuren en thema’s als cupcakes en cake pops terug in de specifieke pakketten onder de noemer geschenkpakket vrouw. De inhoud van deze kerstpakketten zal door de meeste vrouwen zeker gewaardeerd worden. Kerstpakketten voor mannen treft u in een andere categorie aan, zodat u daar ook gemakkelijk kunt kiezen.

Vrouwen kerstpakket kopen
Vrouwen kerstpakket kopen

Waar houden vrouwen van?

Hoewel alle vrouwen en mannen anders zijn, zullen de meeste vrouwen elk geschenk van het kerstpakket vrouw waarderen en er blij mee zijn. De blijk van waardering is immers het cadeau van de werkgever aan de werknemer voor getoonde inzet. Daarmee zal iedere werknemer graag verrast worden. De inhoud komt eigenlijk op de tweede plaats. Toch zult u als werkgever graag iets geven wat 100% in de smaak zal vallen. Ook bij uw vrouwelijke werknemers, daarom de keuze voor kerstpakket vrouw. Het assortiment van Kerstpakkettenplaza is de grootste in Nederland. Met 21 jaar ervaring en 30.000 tevreden relaties, durven we in te schatten waar vrouwen van houden. Hebben we het mis of ziet u een aanvulling? Geef ons gerust suggesties voor de categorie kerstgeschenk vrouw waarvan u weet dat dit zeker in de smaak zal vallen.

Assortiment kerstpakket dames

Bekijk ons grote en gevarieerde assortiment kerstpakket dames als het online staat. U zult zien dat vrijwel elk kerstpakket geschikt is voor de dames werkzaam bij uw bedrijf. Kent u echter bepaalde gewoontes, hobby’s, een voorkeur voor eten en drinken van uw medewerkers? Dan kunt u daar rekening mee houden. Vooral als u op tijd begint met de voorbereidingen van de kerstpakketten 2021 gaat dat zeker lukken met of zonder onze hulp. Heeft u advies nodig, aarzel niet en neem contact op. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring, wij delen deze graag met onze klanten. We hebben het grootste assortiment en de grootste voorraad, dus dat moet goed komen!

Kerstpakket voor vrouwen
Kerstpakket voor vrouwen

Tips kerstpakket vrouw

Hoewel we vrouwen niet als één groep kunnen zien, zijn er wel bepaalde dingen waar de meeste vrouwen van houden. Dingen als verzorgingsproducten, chocolade, lekkere wijn, champagne, cava of prosecco of kerstgeschenken, zoals een fijn dekentje, kaarsen en woonaccessoires of een fijne badhanddoek!

Rituals kerstpakket voor vrouwen

Het Rituals kerstpakket behoort ieder jaar tot onze toppers, en tot de kerstpakketten die altijd snel uitverkocht zijn. U moet er dus snel bij zijn, of u reserveert ze nu alvast. In een kerstpakket Rituals vrouw zitten verzorgingsproducten voor dames. Let hierop bij uw Rituals kerstpakket bestellen, zo krijgen de dames op uw werk niet ineens een pakket met mannengeurtjes en aftershave!

Kerstpakket vrouw
Kerstpakket vrouw

Waarom champagne als kerstpakket vrouw?

Toosten met champagne is het symbool van een nieuw jaar beginnen en een succes vieren. De meeste vrouwen kunnen een glaasje bubbels zeker waarderen. Daarom is dit een ideaal luxe kerstpakket voor de vrouw. Zeker als uw bedrijf een goed jaar achter de rug heeft, of een mooi jaar tegemoet gaat, kan zo’n kerstgeschenk daar zeker een rol in spelen.

Kent u een vrouw die niet van comfort, warmte, een dekentje of chocolademelk houdt?

In de genderneutrale wereld van tegenwoordig is het soms best lastig een kerstpakket vrouw samen te stellen. Maar, met een winter kerstpakket of kerstpakket fleece deken lukt dit vaak wel. Want, kent u vrouwen die nee zeggen tegen een dekentje of een beker warme choco? Wij dus ook niet.

Kerstpakket vrouw sport en gezondheid

Zowel mannen als vrouwen, zeker van onder de 40, zijn tegenwoordig vaak sportief bezig. Dit varieert van hardlopen of wielrennen tot yoga of zelfs krachttraining. Jazeker, er zijn genoeg vrouwen die aan powerliften of bodybuilding doen. Als bedrijf deze gezonde leefstijl aanmoedigen, creëert gezonde medewerkers en ook blije medewerkers. Dit zorgt uiteindelijk ook weer voor een hoge productiviteit op de werkvloer. Helemaal een goed origineel kerstgeschenk dus!

Vrouwen kerstpakket bestellen
Vrouwen kerstpakket bestellen

Geschenkpakket vrouw

In de lijn met het vorige onderwerp, kunt u ook kiezen om voor een geschenkpakket vrouw te gaan. Er hoeft namelijk geen eten in een kerstpakket te zitten. Hoewel het traditioneel vaak wel zo is, kan een mooi geschenkpakket vrouw ook de boodschap overbrengen. Namelijk dat u haar waardeert, en er naar uitkijkt om weer een jaar met haar samen te mogen werken.

Geschenkpakket vrouw
Geschenkpakket vrouw

Kaarsen kerstpakket

Nog een laatste stereotype dan, maar wel één waarvan wij uit eigen onderzoek erachter kwamen dat we nog geen vrouw hebben kunnen vinden die niet van kaarsen houdt. Met een kaarsen kerstpakket kunt u deze professionele dame letterlijk in het licht zetten. Uit rondvragen blijkt dat vrouwen zich in sommige gevallen ongezien kunnen voelen op het werk. Zeker de meer introverte personen. Wanneer u dit merkt, wat overigens niet gender gebonden is, dan kunt u met een kaarsen kerstpakket en een leuk persoonlijk kaartje dit gevoel wegnemen.

Origineel kerstpakket speciaal voor vrouwen

Veel vrouwen ervaren naast hun werkzaamheden voor het werk dat zij soms tijd tekort te komen om leuke dingen te doen. Wie zorgt er voor hun ontspanning? Hoewel dat niet speciaal uw taak als werkgever is, is kerst een mooie gelegenheid dames in de watten te leggen door het geven van verwenpakketten. Verwenpakketten zijn cadeaus voor de dames zelf; verzorgende producten of producten om te ontspannen. Dit keer geen kerstpakket waarvan het meeste al door de kinderen opgegeten en opgedronken is, voordat de vrouwen er zelf aan toe zijn gekomen. Kies een origineel kerstpakket vrouw helemaal voor haar alleen!

Vrouwen kerstpakket
Vrouwen kerstpakket

Kerstpakket dames samenstellen

Wilt u zelf uw eigen kerstpakket vrouw samenstellen? Dat kan! Vanaf 50 stuks kunt u bij ons zelf uw kerstpakket samenstellen. Dit kan tot 1 november. U kunt hierbij een van onze kerstpakketten als basis gebruiken en daar iets aan toevoegen, maar u kunt het ook helemaal zelf samenstellen. Dit kan in een van onze showrooms op afspraak, digitaal of via onze klantenservice. Laat uw creativiteit de vrije loop!

Mocht u vragen hebben over het zelf samenstellen van het kerstpakket voor uw vrouwelijke collega’s, neemt u gerust contact op met ons. Ook voor alle overige vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Zij zitten klaar om met u mee te denken en u verder te helpen.

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht