Kerstpakketten Friesland

Kerstpakketten in Friesland: Verras uw personeel met een uniek cadeau! – Als u op zoek bent naar kerstpakketten in Friesland, bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Kerstpakkettenplaza.nl vindt u een breed scala aan kerstpakketten die perfect passen bij de Friese cultuur en tradities. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw personeel te waarderen tijdens de feestdagen, en wat is een betere manier om dat te doen dan met een uniek en goed samengesteld kerstpakket?

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl ?

Als u kiest voor kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza.nl, dan kiest u voor kwaliteit, diversiteit en originaliteit. Wij streven ernaar om onze klanten de beste ervaring te bieden, en dat begint bij de keuze van onze kerstpakketten. Onze pakketten zijn zorgvuldig samengesteld met oog voor detail en bevatten hoogwaardige producten van lokale en nationale merken. We begrijpen dat geen enkel personeelslid hetzelfde is, daarom bieden we een breed scala aan keuzemogelijkheden, zodat u een perfect Fries kerstpakket kunt vinden dat past bij de voorkeuren en behoeften van uw medewerkers.

Kerstpakketten die de Friese cultuur weerspiegelen

Friesland is een unieke regio in Nederland, met zijn eigen rijke cultuur en tradities. Onze kerstpakketten Friesland zijn speciaal ontworpen om de Friese cultuur te weerspiegelen en uw medewerkers te verrassen met authentieke Friese producten. Van lekkernijen zoals suikerbrood en Friese dumkes tot Friese souvenirs en ambachtelijke producten, onze kerstpakketten bieden een unieke ervaring die uw personeel niet snel zal vergeten. Bij Kerstpakkettenplaza.nl geloven we in het ondersteunen van lokale producenten en het bevorderen van duurzaamheid, daarom zijn veel van onze producten afkomstig uit Friesland en omgeving.

Kerstpakketten Friesland

Ruime keuze aan Kerstpakketten Friesland

Wij begrijpen dat elk bedrijf verschillend is en zijn eigen wensen en budget heeft als het gaat om kerstpakketten. Daarom bieden wij een ruime keuze aan kerstpakketten om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een luxe kerstpakket met exclusieve producten, een budgetvriendelijk Fries kerstpakket voor een groot aantal medewerkers, of een gepersonaliseerd kerstpakket om uw waardering te tonen, bij ons vindt u zeker wat u zoekt. Onze kerstpakketten zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s, zoals culinair, wellness, sport en ontspanning, en nog veel meer, zodat u het perfecte pakket kunt kiezen dat past bij de interesses en smaken van uw personeel.

Onze collectie Kerstpakketten uit Zeeland al bekeken? We hebben het allemaal!

Gemak en service in Friese kerstpakketten

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat u druk bent met uw dagelijkse werkzaamheden en dat u niet wilt worden belast met ingewikkelde bestelprocessen. Daarom bieden wij gemak en service om uw ervaring bij ons zo aangenaam mogelijk te maken. Onze website is gebruiksvriendelijk en biedt duidelijke informatie over onze kerstpakketten, prijzen en bestelopties. U kunt eenvoudig online bestellen en uw kerstpakketten laten bezorgen op iedere gewenste locatie in Friesland.

Daarnaast bieden we ook maatwerkopties voor gepersonaliseerde kerstpakketten. U kunt uw kerstpakketten aanpassen aan uw bedrijf door bijvoorbeeld uw eigen logo toe te voegen, een persoonlijke boodschap in het pakket te laten plaatsen, of zelfs een geheel nieuw pakket samen te stellen op basis van uw wensen en budget. Misschien wel met een leuke Friese spreuk! Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze en om al uw vragen te beantwoorden.

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Kerstpakkettenplaza.nl hecht veel waarde aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. We streven ernaar om onze impact op het milieu te minimaliseren en bij te dragen aan een betere wereld. Daarom werken we samen met lokale producenten die duurzaam produceren en maken we gebruik van milieuvriendelijke verpakkingen. Daarnaast steunen we ook goede doelen en maatschappelijke initiatieven in Friesland en omgeving. Met onze kerstpakketten kunt u niet alleen uw medewerkers verwennen, maar ook bijdragen aan een betere samenleving.

Klanttevredenheid staat voorop zeker voor Kerstpakketten Friesland

Bij ons bedrijf streven we naar de hoogste klanttevredenheid. We zijn trots op onze uitstekende klantenservice, kwaliteitsproducten en snelle levering. Onze klanten waarderen ons om onze betrouwbaarheid, flexibiliteit en professionaliteit. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw ervaring bij ons soepel verloopt en dat u tevreden bent met uw kerstpakketten. Onze klantbeoordelingen spreken voor zich en we zijn er trots op dat we veel tevreden klanten hebben in Friesland en daarbuiten.

Conclusie

Als u op zoek bent naar kerstpakketten in Friesland die uw personeel echt zullen verrassen, bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze ruime keuze aan kerstpakketten die de Friese cultuur weerspiegelen, onze focus op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, en onze uitstekende klantenservice, zijn wij uw betrouwbare partner voor het perfecte kerstgeschenk. Wacht niet langer en bestel uw kerstpakketten bij ons voor een onvergetelijke kerstervaring voor uw personeel!

Vragen of meer informatie Friese kerstpakketten?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een Fries kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch een ander regio in gedachte, bijvoorbeeld Kerstpakketten uit Limburg of een Drents Kerstpakket? Leuke extra info omtrent Friesland?!

kerstpakket friesland