Welkom op onze site!


Achter de schermen zijn we alweer volop bezig met het samenstellen van de leukste kerstpakketten, Sinterklaaspakketten en de leukste kerstgeschenken 2024!


Vanaf medio augustus staat de nieuwe collectie online.


We hopen u dan opnieuw te mogen verwelkomen.


Op de hoogte blijven van de nieuwste trends & de leukste weetjes & acties?


Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief!

Kerstpakketten Groningen

Het perfecte Kerstpakket in Groningen: Unieke Geschenken voor de Feestdagen! Welkom bij Kerstpakkettenplaza.nl, dé plek waar u het perfecte kerstpakket kunt vinden voor uw medewerkers in Groningen en omgeving. Als experts op het gebied van kerstpakketten zijn wij er trots op om een uitgebreide selectie van unieke geschenken aan te bieden die uw medewerkers zeker zullen waarderen tijdens de feestdagen.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom kiezen voor onze kerstpakketten?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat een kerstpakket meer is dan alleen een cadeau. Het is een blijk van waardering en dankbaarheid aan uw medewerkers voor hun harde werk gedurende het jaar. Daarom streven we ernaar om kerstpakketten van de hoogste kwaliteit aan te bieden die aan al uw verwachtingen voldoen.

Unieke Geschenken

Onze kerstpakketten zijn zorgvuldig samengesteld om een unieke ervaring te bieden aan uw medewerkers. We hebben een breed scala aan geschenken om uit te kiezen, variërend van heerlijke delicatessen tot luxueuze gadgets. Of uw medewerkers nu van culinaire hoogstandjes houden, gepassioneerd zijn over gadgets, of gewoon willen ontspannen tijdens de feestdagen, wij hebben iets voor iedereen.

Lokale Producten

Als Kerstpakkettenplaza.nl zijn we er trots op om lokale producten te ondersteunen. Onze kerstpakketten bevatten vaak lekkernijen en geschenken die lokaal worden geproduceerd in Groningen en de omgeving. Door voor onze kerstpakketten te kiezen, draagt u bij aan de lokale economie en laat u zien dat u betrokken bent bij de gemeenschap.

Flexibele Opties

Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we dat elk bedrijf unieke behoeften heeft als het gaat om kerstpakketten. Daarom bieden we flexibele opties aan, zodat u het kerstpakket kunt samenstellen dat perfect past bij uw bedrijfscultuur en budget. Of u nu een klein bedrijf bent of een groot bedrijf met honderden medewerkers, wij hebben de mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen.

Kerstpakketten in Groningen: Waarom is Onze Website de Beste Keuze?

Als u op zoek bent naar het perfecte kerstpakket in Groningen, wilt u er zeker van zijn dat u de beste keuze maakt. Hier zijn enkele redenen waarom onze website, Kerstpakkettenplaza.nl, de beste keuze is voor uw kerstpakketten:

Uitgebreide selectie en keuze in kerstpakketten Groningen

Onze website biedt een uitgebreide selectie van kerstpakketten die specifiek zijn samengesteld voor Groningen en de omgeving. Met een breed scala aan thema’s, stijlen en prijsklassen, kunt u er zeker van zijn dat u het
perfecte kerstpakket vindt dat aansluit bij uw wensen en de behoeften van uw medewerkers. Van heerlijke streekproducten tot luxe cadeaus, Kerstpakkettenplaza.nl heeft voor elk wat wils.

Gemakkelijke navigatie

Onze website is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Met een intuïtieve en overzichtelijke navigatiestructuur kunt u eenvoudig door ons uitgebreide assortiment bladeren en de kerstpakketten vinden die aan uw verwachtingen voldoen. Met slechts een paar klikken kunt u uw favoriete kerstpakketten selecteren en bestellen.

Gedetailleerde Productinformatie

Bij Kerstpakkettenplaza.nl vinden we het belangrijk dat u precies weet wat u kunt verwachten van onze kerstpakketten. Daarom bieden we gedetailleerde productinformatie aan, inclusief afbeeldingen, beschrijvingen en specificaties. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken en ervoor zorgen dat het kerstpakket dat u kiest perfect aansluit bij de wensen van uw medewerkers.

Aantrekkelijke prijzen

We begrijpen dat budget een belangrijke factor kan zijn bij het kiezen van kerstpakketten. Daarom bieden we bij Kerstpakkettenplaza.nl aantrekkelijke prijzen aan voor onze kerstpakketten, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Met verschillende prijsklassen kunt u een kerstpakket vinden dat past bij uw budget, zonder in te leveren op de inhoud en de waarde van het geschenk.

Snelle en betrouwbare levering van alle kerstpakketten in Groningen

We begrijpen dat u uw kerstpakketten op tijd wilt ontvangen voor de feestdagen. Daarom zorgen we bij Kerstpakkettenplaza.nl voor een snelle en betrouwbare levering. Bestellingen worden zorgvuldig verpakt en verzonden, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw kerstpakketten op tijd aankomen en uw medewerkers kunnen genieten van hun geschenken tijdens de kerstperiode.

Waarom onze kerstpakketten uitblinken in Groningen

Als u op zoek bent naar een kerstpakket dat zich onderscheidt van de rest in Groningen, bent u bij ons aan het juiste adres. Hier zijn enkele redenen waarom ons kerstpakket de concurrentie kan overtreffen:

Unieke en exclusieve geschenken in kerstpakketten Groningen

Onze kerstpakketten bevatten unieke en exclusieve geschenken die uw medewerkers niet snel ergens anders zullen vinden. We streven ernaar om een assortiment samen te stellen dat zich onderscheidt van andere kerstpakketten op de markt, met bijzondere en verrassende geschenken die uw medewerkers zullen waarderen en onthouden.

Lokale Groningse producten van hoge kwaliteit

We zijn trots op onze samenwerking met lokale producenten in Groningen. Onze kerstpakketten bevatten streekproducten van hoge kwaliteit, zoals ambachtelijk gemaakte jams, honing, kaas, en chocolade, die rechtstreeks afkomstig zijn van lokale boeren en producenten. Door te kiezen voor lokale producten, ondersteunt u niet alleen de lokale economie, maar biedt u uw medewerkers ook authentieke en smaakvolle producten uit de regio.

Wat denk u van Kerstpakketten uit Limburg? We hebben het allemaal!

Kerstpakketten Groningen; Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hechten we veel waarde aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onze kerstpakketten bevatten zorgvuldig geselecteerde producten die op een duurzame en verantwoorde manier zijn geproduceerd. Denk aan biologische en Fairtrade producten, producten met een keurmerk voor duurzaamheid, en producten van lokale producenten die zich inzetten voor een beter milieu. Met ons kerstpakket laat u zien dat u oog heeft voor duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid, wat kan bijdragen aan een positieve reputatie voor uw bedrijf in Groningen.

Diverse Thema’s en Opties mogelijk voor Kerstpakketten Groningen

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we diverse thema’s en opties voor onze kerstpakketten. Of u nu op zoek bent naar een traditioneel kerstpakket met lekkernijen en cadeaus, een gezond kerstpakket met biologische producten en sportieve geschenken, of een luxe kerstpakket met exclusieve items, bij ons vindt u een ruime keuze aan thema’s en opties. Zo kunt u een kerstpakket kiezen dat perfect aansluit bij de interesses en voorkeuren van uw medewerkers in Groningen.

Focus op een duurzaam kerstpakket

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan hoog in het vaandel bij Kerstpakkettenplaza.nl. Onze kerstpakketten bevatten zorgvuldig geselecteerde producten die op een duurzame en verantwoorde manier zijn geproduceerd. Zo kunt u met een gerust hart uw medewerkers verwennen met onze kerstpakketten! U weet dat u bijdraagt aan een beter milieu en een rechtvaardigere wereld. Denk eens aan biologische en Fairtrade producten. Deze speciale producten met keurmerken voor duurzaamheid en boordevol producten van lokale producenten zijn steeds populairder. Samen zetten we ons in voor een groenere toekomst.

Persoonlijke Touch en personalisatie

kerstpakket groningen

Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u uw kerstpakketten personaliseren en aanpassen aan uw wensen. Voeg een persoonlijke boodschap toe, kies voor een gepersonaliseerde verpakking. Laat uw kerstpakketten op maat samenstellen met specifieke producten of geschenken. Met onze maatwerk opties kunt u een persoonlijke touch toevoegen aan uw kerstpakketten. Nog even specialer en unieker worden voor uw medewerkers.

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we hoogwaardige kerstpakketten aan met unieke geschenken. Lekker lokale producten, aandacht voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Al onze thema’s en opties bieden de mogelijkheid tot personalisatie. Onze kerstpakketten zijn speciaal samengesteld om uw medewerkers in Groningen te verrassen en te waarderen tijdens de feestdagen.

Met onze focus op lokale producten ondersteunen we de lokale economie en promoten we de prachtige streekproducten van Groningen. Onze samenwerking met lokale boeren en producenten zorgt ervoor dat we alleen de beste kwaliteit producten in onze kerstpakketten opnemen. Denk aan heerlijke ambachtelijke jams, honing, kaas, en chocolade, die met zorg en vakmanschap zijn geproduceerd. Hiermee bieden we niet alleen een uniek en smaakvol kerstgeschenk, maar dragen we ook bij aan het behoud van lokale tradities en ambachten.

Naast duurzaamheid bieden we ook diverse thema’s en opties voor onze kerstpakketten. U kunt altijd een kerstpakket kunt kiezen dat perfect past bij uw bedrijf en medewerkers. Kiest u voor een traditioneel kerstpakket met lekkernijen en cadeaus? Een gezond kerstpakket met biologische producten en sportieve geschenken, of een luxe kerstpakket met exclusieve producten! Met meer dan 1300 kerstpakketten is de keuze enorm!

Vragen of meer informatie over kerstpakketten in Groningen?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch een ander regio in gedachte, bijvoorbeeld Kerstpakketten uit Gelderland of de leukste kerstpakketten uit Zeeland. Meer leuke weetjes en info over Groningen?

kerstpakket groningen bestellen