Kerstpakketten Overijssel

Kerstpakketten Overijssel – ent u een bedrijf dat gevestigd is in de regio Overijssel? Wilt u graag een aantal kerstpakketten bestellen en wilt u deze graag gemakkelijk en snel geleverd krijgen? We leveren al jaren op bedrijfs- en particuliere adressen in heel Overijssel! Uw kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl bestellen is natuurlijk super eenvoudig! Wij bieden een bijzonder groot aantal kerstpakketten aan die allen verschillen in zijn soort. Op deze manier zit er altijd een passend kerstpakket tussen voor bedrijven uit Overijssel.

Geen filters gekozen
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Een kerstpakket voor ieder budget

Bij Kerstpakkettenplaza.nl bieden we kerstpakketten aan die gemaakt zijn voor ieder budget. Zo vindt u kleine kerstpakketten en grote kerstpakketten waarbij ook een aantal non-food artikelen zijn toegevoegd. Er zijn bij Kerstpakkettenplaza.nl kerstpakketten die 10 euro kosten en kunnen oplopen tot 150 euro per pakket. Hierdoor maakt het dus niet uit of u een kleiner bedrijf bent of een groot bedrijf, een kerstpakket in Overijssel is voor ieder bedrijf eenvoudig geregeld. Wilt u liever een goede fles wijn cadeau geven? Dan kunt u ook een drankpakket kiezen. Hierbij zitten vaak ook een aantal andere leuke producten zoals glazen, een karaf of een leuke sjaal. Ons kerstpakketten assortiment kent een steeds grotere mate van populariteit in de regio Overijssel. Hierdoor rijden onze vrachtwagens er veel en worden de kerstpakketten snel geleverd. Bekijk het assortiment van Kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakketten in Overijssel met een thema

Kerstpakketten Overijssel

Wanneer u een kerstpakket in Overijssel bestelt, kan dit natuurlijk met een thema. Zo zijn er diverse thema’s die bij de vooraf samengestelde kerstpakketten te vinden zijn. Er zijn bijvoorbeeld diverse pakketten met een reisthema waarbij er een weekendtas is toegevoegd. Daarnaast kunt u ook kiezen uit kerstpakketten die speciaal gemaakt zijn voor mannen. Zo vindt u kerstpakketten waarbij een barbecue is toegevoegd, een vleespakket bevat, een speciaal biertje pakket is of een pakket waarbij bijvoorbeeld een dartbord is toegevoegd. Wilt u liever een milieuvriendelijke boodschap overbrengen? Ga dan voor één van de kerstpakketten die allerlei biologische en duurzame producten bevatten. Daarnaast zijn veel van deze producten ook nog eens erg gezond waardoor uw bedrijf een goed voorbeeld geeft aan uw werknemers. De biologische kerstpakketten kennen een grote mate van populariteit in Overijssel.

Wat denkt u van een kerstpakket uit Gelderland, ook deze bieden we u graag aan!

Bestel uw kerstpakketten voor uw personeel in Overijssel

Het zelf samenstellen van een kerstpakket

Bent u toe aan iets anders dan het standaard kerstpakket? Dan kunt u ook een kerstpakket met Overijssel als thema samenstellen. Zo kunt u bij ons uw kerstpakket op maat laten maken. U kunt bij een minimumafname van 100 stuks uw kerstpakketten zelf laten samenstellen. U kunt uw voorkeuren aangeven bij ons en het budget aangeven dat het pakket per stuk zonder BTW mag kosten. Daarnaast is het handig dat u het aantal werknemers aangeeft en hoe de man-vrouwverdeling is in uw bedrijf. Ook kunt u de doelgroep aangeven van uw werknemers en wat u de afgelopen 4 jaar als kerstpakket in Overijssel gegeven hebt. Op basis van deze wensen en informatie worden er een aantal voorgestelde pakketten gemaakt. Hier worden afbeeldingen van gemaakt die toegevoegd worden aan de vrijblijvende offerte. Daarnaast wordt er omschreven wat de inhoud van het pakket is en wat de prijs per pakket is. De vrijblijvende offerte ontvangt u altijd razendsnel.

Gemakkelijk en snel bestellen

Het bestellen van kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl is eenvoudig en snel. U kunt online ons ruime assortiment bekijken en uw keuze maken. Vervolgens kunt u uw bestelling plaatsen en wij zorgen voor een snelle levering bij uw bedrijf in Overijssel of omgeving. Onze kerstpakketten zijn met zorg samengesteld en bevatten verrassende en unieke producten. Met een kerstpakket van Kerstpakkettenplaza.nl maakt u de feestdagen extra speciaal voor uw medewerkers en laat u zien dat u hun inzet en harde werk waardeert. Onze kerstpakketten zijn een blijk van dank en een mooie manier om uw medewerkers te belonen voor hun inzet gedurende het jaar.

Persoonlijke touch aan uw kerstpakketten

Bij Kerstpakkettenplaza.nl kunt u ook uw kerstpakketten personaliseren. U kunt bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap toevoegen aan het pakket of uw bedrijfslogo laten bedrukken op de verpakking. Zo kunt u uw kerstpakketten een unieke touch geven en uw medewerkers echt verrassen tijdens de feestdagen. We denken graag met u mee om uw kerstpakketten helemaal naar wens te maken.

Service en kwaliteit staan voorop

Bij Kerstpakkettenplaza.nl staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. We streven ernaar om u de beste ervaring te bieden bij het bestellen van uw kerstpakketten. Onze pakketten zijn samengesteld met zorgvuldig geselecteerde producten van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast zorgen we voor een snelle levering bij uw bedrijf in Overijssel of omstreken, zodat u tijdig kunt genieten van de kerstpakketten.

Bestel uw kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza.nl

Wilt u uw medewerkers dit jaar verrassen met mooie kerstpakketten in Overijssel? Bestel dan gemakkelijk en snel bij Kerstpakkettenplaza.nl. Bekijk ons ruime assortiment aan kerstpakketten en maak uw keuze. Met onze persoonlijke touch, service en kwaliteit bent u verzekerd van een geslaagd kerstcadeau voor uw medewerkers. Bestel vandaag nog en maak van de feestdagen een bijzonder moment voor uw bedrijf en medewerkers!

Vragen of meer informatie over Kerstpakketten Overijssel?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over het bestellen van een kerstpakket? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch kerstpakketten uit een andere regio in gedachte, Kijk dan bijvoorbeeld eens bij Kerstpakketten Limburg of de leukste Zuid-Hollandse kerstpakketten. We hebben het allemaal! Meer weten over de historie van Overijssel?

kerstpakket overijssel bestellen