Kerstpakketten Twente

Bent u op zoek naar bijzondere kerstpakketten in de regio Twente? Bij Kerstpakkettenplaza.nl hebben we een selectie samengesteld van unieke kerstpakketten, geïnspireerd door de Twentse gastvrijheid en tradities. Met onze kerstpakketten verrast u uw medewerkers, vrienden of familie met authentieke geschenken die de warmte van de kerstdagen nog meer benadrukken. Ontdek ons aanbod en geniet van een sfeervolle en gezellige kerst in Twentse stijl.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Twentse gastvrijheid vertaald naar de leukste kerstpakketten

Onze kerstpakketten Twente zijn gevuld met heerlijke streekproducten uit de regio. Denk aan ambachtelijke Twentse lekkernijen, zoals Twentse krentenwegge, verse boerenkaas, ambachtelijk Twents bier en nog veel meer. Deze authentieke geschenken brengen de unieke smaken van Twente naar uw kerstviering en laten u en uw ontvangers genieten van de Twentse gastvrijheid.

Kerstpakketten twente

Kerstpakketten Twente voor elke gelegenheid

Of u nu een kerstpakket zoekt voor uw medewerkers, relaties of vrienden, onze kerstpakketten Twente zijn geschikt voor elke gelegenheid. Met zorgvuldig samengestelde producten en een vleugje Twentse charme creëren we een warme en gezellige sfeer tijdens de kerstdagen. Met een kerstpakket Twente toont u uw waardering en geeft u een stukje Twentse trots cadeau.

Benieuwd naar kerstpakketten uit Brabant? Ook deze bieden we!

Veelgestelde vragen over kerstpakketten Twente

Bevatten de kerstpakketten alleen foodproducten?

Onze Twentse kerstpakketten bevatten een combinatie van food- en non-foodproducten. Hoewel ze voornamelijk zijn samengesteld met heerlijke streekproducten, kunnen ze ook andere verrassende items bevatten, zoals Twentse souvenirs en handige accessoires.

Kan ik mijn Twentse kerstpakket personaliseren?

Ja, we bieden de mogelijkheid om kerstpakketten Twente te personaliseren met uw eigen logo, boodschap of bedrijfsnaam. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw Twentse kerstpakket een persoonlijk tintje te geven.

Zijn de kerstpakketten duurzaam verpakt?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl streven we naar duurzaamheid, ook bij de verpakking van onze kerstpakketten. We maken gebruik van milieuvriendelijke materialen en zorgen voor een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk.

Vragen of meer informatie over onze kerstpakketten Twente?

Bestel nu een Twents kerstpakket bij Kerstpakkettenplaza.nl en laat uw medewerkers, vrienden of familie genieten van de authentieke Twentse smaken en gastvrijheid. Met onze unieke en sfeervolle kerstpakketten zorgt u voor een onvergetelijke kerstviering. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Onze klantenservice staat voor u klaar. Neem contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)24 303 1166 of stuur een e-mail naar klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl. Wij helpen u graag verder om van uw kerstpakketten Twente een groot succes te maken!

Wat u doet wij ook ook kerstpakketten leveren in andere regio’s zoals Flevoland en Groningen. We hebben het allemaal!

Kerstpakket Twente