Kerstpakketten Zeeland

Kerstpakketten Zeeland: Geniet van Lokale Smaak en Tradities – Bij Kerstpakkettenplaza.nl begrijpen we hoe belangrijk het is om tijdens de feestdagen te genieten van de lokale smaak en tradities. Daarom bieden we kerstpakketten aan die speciaal zijn samengesteld voor de regio Zeeland. Op deze pagina laten we u kennismaken met de unieke kenmerken van Zeeland en hoe onze Zeeuwse kerstpakketten u kunnen helpen om uw medewerkers of relaties te verrassen met een bijzonder cadeau.

Geen filters gekozen
Hoofd categorieën
Magazijn
Artikel
Thema
Kleur (Hoofdkleur)
Land/Prov/Regio/Plaats
Voorkeuren
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in dit magazijn vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Magazijnen

Onze kerstpakketten worden in 20 magazijnen geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
Regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 5 kleine kerstpakketten willen bestellen.

U kunt de eventuele transportkosten nog beter vermijden, dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één magazijn. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één magazijn al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u dat er maar één transport-rit nodig is.

Bekijk alle pakketten uit hetzelfde magazijn

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Zeeland: Land van water, wind en culinaire schatten

Onze kerstpakketten Zeeland zijn gevuld met authentieke streekproducten, rechtstreeks van lokale producenten uit Zeeland. Denk aan heerlijke Zeeuwse lekkernijen zoals Zeeuwse boterbabbelaars, smakelijke Zeeuwse bolussen, ambachtelijke Zeeuwse mosterd, en nog veel meer. Deze kerstpakketten bevatten niet alleen overheerlijke producten, maar dragen ook bij aan het ondersteunen van lokale ondernemers en het behouden van de Zeeuwse tradities.

De Zeeuwse keuken is gevuld met culinaire schatten die de rijke tradities van de provincie weerspiegelen. Denk aan heerlijke visgerechten, zoals Zeeuwse mosselen, oesters en kreeft, maar ook aan streekgerechten zoals de bekende Zeeuwse bolus, een zoete lekkernij. Daarnaast staat Zeeland bekend om zijn verse seizoensproducten, zoals zeekraal, lamsoor en Zeeuwse aardappelen, die de basis vormen van veel traditionele gerechten.

Een stukje Zeeland in elk kerstpakket – Voor bedrijven en particulieren

Kerstpakketten Zeeland

Onze kerstpakketten Zeeland zijn geschikt voor zowel bedrijven als particulieren. Of u nu uw gewaardeerde medewerkers wilt verrassen of een bijzonder geschenk zoekt voor vrienden of familie, onze Zeeuwse kerstpakketten bieden voor ieder wat wils. Met de pure smaken en het ambachtelijke karakter van Zeeland laat u uw waardering en genegenheid zien aan de ontvangers.

Zeelandse Zeevruchten: Een culinair avontuur

Ons kerstpakket “Zeelandse Zeevruchten” neemt u mee op een culinair avontuur langs de Zeeuwse kust. Het pakket bevat een selectie van de beste Zeeuwse visconserven, zoals gerookte paling, makreel en haring, die met zorg zijn bereid door lokale visserijbedrijven. Daarnaast vindt u in dit pakket ook heerlijke sauzen, zoals Zeeuwse cocktailsaus en remouladesaus, die perfect passen bij de visgerechten.

Om het Zeeuwse thema compleet te maken, hebben we ook een flesje Zeeuwse witte wijn toegevoegd, gemaakt van druiven die groeien op de vruchtbare Zeeuwse kleigronden. De wijn is fris en fruitig van smaak en vormt een perfecte aanvulling op de visgerechten. Daarnaast bevat het pakket ook een pakje Zeeuwse boterbabbelaars, een traditioneel snoepje uit de regio, om uw culinaire reis door Zeeland compleet te maken. Kerstpakketten Zeeland speciale pakketten voor speciale mensen!

Kerstpakketten Zeeland: Proef de lokale smaak

Ons kerstpakket “Streekproducten uit Zeeland” is een eerbetoon aan de rijke culinaire tradities van de regio. Dit pakket bevat een selectie van de beste streekproducten uit Zeeland. Met liefde en vakmanschap zijn geproduceerd door lokale ambachtslieden. Van zeekraal chutney tot Zeeuwse mosterd en lamsoor tapenade. Elk product in dit pakket vertelt een verhaal over de rijke culinaire geschiedenis van Zeeland.

Om uw medewerkers of relaties kennis te laten maken met de veelzijdigheid van de Zeeuwse keuken, hebben we ook een receptenboekje toegevoegd met typische Zeeuwse gerechten. Van Zeeuwse mosselen in bier tot boterbabbelaar crème brûlée, deze recepten zullen hen inspireren om zelf de lokale smaken in een kerstpakket voor de regio Zeeland te ontdekken en te proeven.

Heeft u toch een kerstpakket uit een andere regio in gedachte, bijvoorbeeld Kerstpakketten Overijssel of Kerstpakketten uit de regio Zuid-Holland.

Duurzaam Genieten: Zeeuwse Natuur in een kerstpakket

Bij Kerstpakkettenplaza.nl hechten we ook veel waarde aan duurzaamheid en respect voor de natuur. Daarom hebben we het kerstpakket “Duurzaam Genieten: Zeeuwse Natuur in een Kerstpakket” samengesteld. Dit pakket is gevuld met duurzaam geproduceerde producten. Lokale leveranciers die zich inzetten voor het behoud van de Zeeuwse natuur. Kerstpakketten Zeeland? Altijd een voltreffer!

In dit pakket vindt u onder andere biologische Zeeuwse appelsap, ambachtelijk gemaakte Zeeuwse kaas en een potje Zeeuwse honing. Daarnaast hebben we ook gedacht aan een duurzaam cadeau. Wat denk u van een herbruikbare Zeeuwse katoenen tas? Perfect voor het doen van boodschappen of het meenemen van lunch naar het werk.

Waarom kiezen voor onze Zeeuwse kerstpakketten?

Onze Zeeuwse kerstpakketten zijn niet alleen gevuld met heerlijke producten van lokale leveranciers, maar bieden ook vele voordelen voor uw bedrijf en medewerkers.

Unieke en authentieke inhoud: Onze kerstpakketten zijn samengesteld met zorgvuldig geselecteerde lokale producten. Unieke smaken en tradities van Zeeland weerspiegelen. Dit zorgt voor originele en authentieke inhoud die zich onderscheidt van andere websites.

Conclusie: Kerstpakketten Zeeland; geschikt voor personeel en relaties

Met onze Zeeuwse kerstpakketten bieden we de leukste kerstpakketten die er te koop zijn in Nederland en België!
Kies voor onze Zeeuwse kerstpakketten en geniet van de heerlijke streekproducten, duurzaamheid en authentieke smaken van Zeeland. Maak van uw kerstpakketten een onvergetelijke ervaring voor uw medewerkers en relaties. Laat ze kennismaken met de culinaire tradities en natuurlijke schoonheid van Zeeland.

Neem contact met ons op om uw kerstpakketten te bestellen. Profiteren van de voordelen van onze unieke Zeeuwse kerstpakketten.

Vragen of meer informatie over kerstpakketten Zeeland?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u in 2024 de keuze uit meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over het bestellen van een kerstpakket in Zeeland? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per e-mail via klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl of bel naar +31 (0)24 303 1166. Wij helpen u graag! Heeft u toch liever een Utrechts Kerstpakket? We hebben het allemaal! Wilt u meer weten over de regio of provincie Zeeland?

Zeeuws kerstpakket bestellen