Op dit moment werken we hard aan de nieuwe kerstpakkettencollectie 2019!

Eind Juli zal de nieuwe collectie zichtbaar zijn. We zien u dan natuurlijk graag terug!

Indien u op de hoogte gehouden wenst te worden, dan kunt u zich onder aan de pagina inschrijven op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.

 

Met vriendelijke groet,

Team Kerstpakkettenplaza.nl

Kneipp

Wij zijn leverancier van Kneipp pakketten. Een wellness geschenk dat te alle tijde een welkom geschenk is natuurlijk. We leveren standaard pakketten bestaande uit een geschenk set van Kneipp of standaard kerstpakketten met als toevoeging enkele Kneipp producten. Net als vele producten richt Kneipp zich op de lichamelijke en geestelijke verzorging. De helende werking van bepaalde planten en kruiden en het gebruik van warm en koud water valt onder de Kneipp-filosofie. Doel is om lichaam en geest weer volledig in balans en dus in harmonie met elkaar te krijgen.
De douche- en badproducten van Kneipp richten zich hier dan ook op. De gedachte erachter is dat men hier een vast en uitgebreid ritueel van moet maken, met naast optimale verzorging van het lichaam ook totale ontspanning van de geest. Even ontsnappen uit de drukte en de stress van het dagelijkse leven en een moment voor jezelf. De producten bevatten etherische oliën en/of planten- en kruidenextracten van zeer hoge kwaliteit. Hierdoor wordt uw lichaam grondig en diep gereinigd. Door de geuren is het ook nog ontspannend en/of verkwikkend voor lichaam en geest.
Kneipp producten; een verwennerij voor lichaam en geest! Op deze site treft u een online overzicht aan van diverse Kneipp kerstpakketten en Kneipp geschenken.
Gecertificeerd door
Certifering kerstpakkettenplaza.nlthuiswinkel keurmerkMVOWaarborg consument en rechtE-commerce Europe TrustmarkThe Green Web Foundation
Kerstpakkettenplaza.nl 3570

Klantbeoordelingen

0-ster 1-ster 2-ster 3-ster 4-ster
8.8 10