Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Koffie kerstpakket

Nederland is een echt koffieland. Nergens in de wereld wordt er zoveel koffie gedronken als in ons gezellige kleine landje. Per dag drinkt de Nederlander gemiddeld 2,4 koppen koffie. En die koffiecultuur blijft maar groeien, met alle koffiebarretjes die als paddenstoelen uit de grond schieten en fijne koffieproducten die er op de markt worden gebracht. Het koffie kerstpakket is daarom het perfecte geschenk om cadeau te doen voor de feestdagen.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht door te filteren
Geen filters gekozen

Geen producten gevonden!

Verse koffie bij het kerstontbijt

Laat je collega’s en zakenrelaties zien hoezeer je hun inzet en fijne samenwerking op prijs stelt door het geven van een koffiekerstpakket, zodat ook zij kunnen genieten van een heerlijk kopje vers gezette koffie tijdens het kerstontbijt. Wat is er nu fijner dan wakker worden op kerstochtend en genieten van de gezelligheid in het bijzijn van familie en vrienden, en onder het genot van een kop goede koffie dat heerlijke ontbijt nuttigen? Denk je aan koffie, dan denk je aan koek. Lekkernijen mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens het koffieleuten. Daarom vind je in de koffie kerstpakketten niet alleen heerlijke koffies, maar ook diverse versnaperingen die jouw koffiepauze tot een ultiem genietmomentje maken.

Ruime keuze uit pakketten

Kerstpakkettenplaza.nl biedt een ruime keuze uit pakketten met uiteenlopende thema’s. Kies het koffie kerstpakket dat voldoet aan al jouw wensen. Ook kun je bij kerstpakkettenkiezer.nl eenvoudig en binnen enkele klikken pakketten selecteren op trefwoord, productsoort en prijsklasse. Kies voor het thema ‘koffie’ en je krijgt direct een overzicht te zien van alle kerstpakketten die aan deze zoekopdracht voldoen. Vervolgens kun je een bepaalde prijsklasse selecteren. Zo weet je zeker dat het kerstpakket de producten bevat die jij leukt vindt en binnen het gewenste budget valt.

Mooie geschenkverpakking

Niet alleen de inhoud van het kerstpakket is leuk, maar ook aan de verpakking van het kerstpakket wordt zorgvuldig aandacht besteed. Alle pakketten van kerstpakkettenkiezer worden op een leuke en feestelijke manier verpakt, om bij de ontvanger een lach op zijn gezicht te toveren nog voordat hij of zij het kerstpakket heeft uitgepakt.