Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Happen & Stappen voucher

Met de Happen & Stappen voucher ontvangt u € 5,00 korting op de leukste wandelroutes in Nederland en Belgie.

1. Ontvangst met koffie en gebak.

2. Eerste wandeletappe.

3. Tussenstop met smakelijk soepje.

4. Tweede wandeletappe.

5. Afsluiting met een lekker
     lunchgerecht (ochtendarrangement)
     of heerlijk hoofdgerecht (middagarrangement).

U bepaalt zelf bij welke van de 2 aangesloten restaurants op de route u wilt starten en of u in de ochtend (€ 21,95) of in de middag (€ 27,95) gaat Happen en Stappen. De prijs is exclusief drankjes. Nieuwsgierig? Ontdek de routes op https://www.happenenstappen.nl/routes

Overal in Nederland en België is wel een route van Happen en Stappen in de buurt. Op dit moment zijn 60 routes actief, maar dat aantal neemt alleen maar toe. Klik op de landkaart en bekijk per provincie het aanbod. Het is ook mogelijk om direct op routenaam of startpunt te zoeken.