Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Vakantiecheque Roompot

Met de Vakantiecheque Roompot kunt u genieten van aanbiedingen voor het verblijf in bungalowparken, vakantieparken en campings, zowel in Nederland als in Duitsland, aan de kust maar ook in het bos!
U heeft de keuze uit ruim 150 bungalowparken en 23 campings. Bij een groot aantal van onze kerstpakketten is deze kortingsbon toegevoegd. Check hiervoor de inhoudsomschrijving van het kerstpakket van uw keuze. 

Bij een groot aantal van onze kerstpakketten is deze kortingsbon toegevoegd. Check hiervoor de inhoudsomschrijving van het kerstpakket van uw keuze. Deze kortingsbon is geheel gratis!