Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Vakantiecheque Roompot

Met de Vakantiecheque Roompot kunt u genieten van aanbiedingen voor het verblijf in bungalowparken, vakantieparken en campings, zowel in Nederland als in Duitsland, aan de kust maar ook in het bos!
U heeft de keuze uit ruim 150 bungalowparken en 23 campings. Bij een groot aantal van onze kerstpakketten is deze kortingsbon toegevoegd. Check hiervoor de inhoudsomschrijving van het kerstpakket van uw keuze. 

Bij een groot aantal van onze kerstpakketten is deze kortingsbon toegevoegd. Check hiervoor de inhoudsomschrijving van het kerstpakket van uw keuze. Deze kortingsbon is geheel gratis!