Wat leuk dat u onze site bezoekt!

Achter de schermen zijn we reeds bezig met de kerstpakkettencollectie 2022, deze zal uiterlijk vanaf 15 augustus weer volledig zichtbaar zijn en hopen u ook dit jaar (opnieuw) te mogen verwelkomen.

Als eerste op de hoogte blijven van alle tips, weetjes en de leukste kerstpakketten? Schrijft u zich dan in op onze nieuwsbrief. Uitschrijven kan natuurlijk op ieder moment!

 

Kroon op je werk kerstpakketten

Kroon op je werk kerstpakketten

Kroon op je werk kerstpakketten. Deze prachtige kerstlijn is speciaal ontworpen om uw medewerkers en relaties enorm te bedanken voor afgelopen jaar. Een periode waarin we met z’n allen het Corona virus het hoofd hebben moeten bieden. Een onverwachte tegenstander die getracht is met veel inzet, creativiteit en doorzettingsvermogen te weerstaan. Het heeft veel gekost, op alle fronten en we zijn er nog niet. Maar laten we niet vergeten dat er veel en uitstekend werk is verricht. Om daar extra aandacht aan te geven, hebben wij gemeend deze speciale verpakkingen te maken. Verpakkingen met uitingen die uw complimenten weergeven. Een kroon op je werk – Een kerstpakketten thema van Kerstpakkettenplaza.nl

Stuur dit thema door Direct naar 1.300 kerstpakketten!