Op dit moment werken we hard aan de nieuwe kerstpakkettencollectie 2019!

Eind Juli zal de nieuwe collectie zichtbaar zijn. We zien u dan natuurlijk graag terug!

Indien u op de hoogte gehouden wenst te worden, dan kunt u zich onder aan de pagina inschrijven op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.

 

Met vriendelijke groet,

Team Kerstpakkettenplaza.nl

La Cubanita kerstpakketten

Dit jaar zijn er een tal van kerstgeschenken met de kleurrijke ‘La Cubanita’ producten! Deze lijn heeft kleurrijke artikelen met typische straatbeelden van Cuba. Deze producten brengen een leuk extraatje met zich mee. De ontvanger van deze artikelen krijgt namelijk kortingsvouchers die te besteden zijn in de La Cubanita restaurants. La Cubanita is een erg populair tapasrestaurant met vestigingen door het hele land. Het restaurant staat voor zwoele salsaklanten, spannende cocktails en natuurlijk heerlijke tapas!

Met deze vouchers wordt het wel heel aantrekkelijk om een keer bij één van de La Cubanita restaurants te gaan eten. Bij inlevering van uw voucher kunt u kiezen voor een gratis kop koffie of thee, een biertje of een kan sangria. Ook een tweede mojito gratis zit bij de mogelijkheden.
 
Gecertificeerd door
Certifering kerstpakkettenplaza.nlthuiswinkel keurmerkMVOWaarborg consument en rechtE-commerce Europe TrustmarkThe Green Web Foundation
Kerstpakkettenplaza.nl 3570

Klantbeoordelingen

0-ster 1-ster 2-ster 3-ster 4-ster
8.8 10