Wat leuk dat u onze site bezoekt!

Achter de schermen zijn we reeds bezig met de kerstpakkettencollectie 2022, deze zal uiterlijk vanaf 15 augustus weer volledig zichtbaar zijn en hopen u ook dit jaar (opnieuw) te mogen verwelkomen.

Als eerste op de hoogte blijven van alle tips, weetjes en de leukste kerstpakketten? Schrijft u zich dan in op onze nieuwsbrief. Uitschrijven kan natuurlijk op ieder moment!

 

Limited Edition kerstpakketten

Helemaal nieuw in 2022 zijn onze Limited Edition Kerstpakketten. Het zijn kerstpakketten die volledig uniek zijn, qua uitstraling, inhoud en prijs. We hebben zoals de naam al doet vermoeden een beperkte voorraad en voor deze kerstpakketten geldt het principe op=op! Zelf zijn we enorm trots dat we deze mooie kerstgeschenken tot onze kerstpakkettencollectie mogen rekenen. We zijn erg benieuwd wat u en de rest van Nederland en België ervan zal vinden!

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht door te filteren
Geen filters gekozen
Inpaklocatie
Kleur (Hoofdkleur)
Thema
Voorkeuren
Producten

Speciale kerstpakketten; schot in de roos!

De Limited Edition kerstpakketten van kerstpakkettenplaza.nl zijn van een ander niveau. Verrast u uw medewerkers hiermee, dan zullen ze zich dat nog lang herinneren. Door onze jaren aan expertise weten wij inmiddels wel wat goed werkt en dus ook wat snel uitverkocht is… Deze top kerstpakketten zijn gewild, dus wees er snel bij!

Goede doelen kerstpakket; wauw!

Een kerstpakkettenbedrijf welke middels kerstpakketten goede doelen steunt. Daarin is kerstpakkettenplaza.nl uniek. De afgelopen twintig jaar hebben wij samen met u talloze organisaties in binnen- en buitenland gesteund. Prachtige kerstpakketten waarmee u niet alleen uzelf, uw personeel, maar ook een ander verblijdt. Daar staan wij voor.

Beste kerstpakketten van Nederland; dat is maatwerk

Naast ‘kant-en-klaar’ kerstpakketten is kerstpakkettenplaza.nl ook gespecialiseerd in maatwerk. Vanaf 1000 stuks, voor 15 november besteld, is er ontzettend veel mogelijk met betrekking tot inhoud, verpakking en levering. Een maatwerk kerstpakket, speciaal voor u ontworpen. Unieke kerstpakketten voor elke medewerker.