Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Luxe en exclusieve kerstpakketten

De meest luxe kerstpakketten, bijzonder en exclusief vindt u hier. Wilt u uw medewerkers of relaties gigantisch verrassen, kijk dan tussen de onderstaande kerstpakketten. In deze categorie hebben wij een selectie gemaakt om het zoeken naar een luxe kerstpakket te vergemakkelijken. Middels de zoekmodule bovenin op de site kunt ook gemakkelijk verder zoeken naar luxe artikelen. Uiteraard staan de luxe kerstpakketten ook uitgestald binnen de prijscategorieën.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht door te filteren
Geen filters gekozen

Geen producten gevonden!

Luxe, voordelige kerstpakketten bestellen voor personeel kan hier!

Het is weer mogelijk om online uw luxe kerstpakketten te kopen. De collectie van kerstpakkettenplaza.nl voorziet ruim in uw wensen. Evenals afgelopen jaren hebben wij weer ontzettend ons best gedaan. Alles om uw kerstpakketten-wensen in vervulling te laten gaan. Zo ook het assortiment luxe kerstpakketten! Bent u in een gulle bui of simpelweg ontzettend dankbaar? Laat dat deze kerst merken met één van onze chique kerstpakketten. Luxe kerstpakketten bestellen is leuk, ze krijgen is nog leuker!

Luxe kerstpakketten

Met de feestdagen is er veel vraag naar luxe kerstpakketten. Heeft u er al over nagedacht welke pakketten u dit jaar gaat overhandigen aan uw werknemers? Door er op tijd bij te zijn, heeft u een ruime keuze en heeft u weer een zorg minder. Het kan maar geregeld zijn en zo weet u zeker dat uw werknemers met de feestdagen niets tekort komen. Een kerstpakket bestaat tegenwoordig niet alleen meer uit eten en drinken, er wordt ook vaak voor luxe geschenken gekozen. Wat u precies voor uw personeel wilt, kunt u hier vast en zeker realiseren. Er kunnen namelijk ook door u zelf kerstpakketten samen worden gesteld, dat is toch nog leuker en persoonlijker! Een kerstpakket dat met aandacht is samengesteld zal met grote waardering worden ontvangen door uw werknemers.

Ruim aanbod luxe kerstpakketten

Door het ruime aanbod aan luxe kerstpakketten heeft u volop keuze om te bekijken hoe u uw personeel dit jaar gaat verrassen. Als u er zeker van wilt zijn dat u uw medewerkers een perfect kerstcadeau geeft, kiest u dan nu voor de luxe kerstpakketten. De mensen die zich voor uw bedrijf het hele jaar inzetten, verdienen aan het einde van het jaar zeker wat extra! Bij ons vindt u de luxe kerstpakketten en dan kiest u voor de beste samenstelling, een pakket waar uw personeel echt blij van wordt! Stelt u daarom ook zelf een kerstpakket samen, u geeft er persoonlijk aandacht aan en dat wordt door het personeel gevoeld. De laatste jaren wordt het steeds meer een trend dat de werkgever zelf een kerstpakket samenstelt uit het aanbod, dat kan bij ons ook.

Luxe kerstpakketten online bestellen

Op een snelle en eenvoudige manier de kerstpakketten online bestellen, dit kan direct. Wij nemen u de zorgen voor de luxe kerstpakketten graag uit handen. Het enige wat u hoeft te doen is online een bestelling te plaatsen. Wij verzorgen de rest tot in de puntjes. Wilt u met kerst iets extra doen voor uw medemens? Dit kan! Geef uw medewerkers een van onze luxe kerstpakketten en steun automatisch de goede doelen. U helpt anderen en dat geeft een goed (kerst)gevoel. Als u vragen heeft over onze dienstverlening of over onze luxe kerstpakketten, neem dan contact op met de klantenservice.