Luxe kerstpakketten

De meest luxe kerstpakketten, bijzonder en exclusief kerstpakketten 2023 vindt u hier. Wilt u uw medewerkers of relaties gigantisch verrassen, kijk dan tussen de onderstaande kerstpakketten. In deze categorie hebben wij een selectie gemaakt om het zoeken naar een luxe kerstpakket te vergemakkelijken. Middels de zoekmodule bovenin op de site kunt ook gemakkelijk verder zoeken naar kerstpakket luxe artikelen. Uiteraard staan de luxe kerstpakketten ook uitgestald binnen de prijscategorieën.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen

Geen producten gevonden!

Voordelig Luxe, voordelige kerstpakketten bestellen voor personeel kan bij ons!

Het is weer mogelijk om online uw luxe kerstpakketten te kopen. De collectie van kerstpakkettenplaza.nl voorziet ruim in uw wensen. Evenals afgelopen jaren hebben wij weer ontzettend ons best gedaan. Alles om uw kerstpakketten-wensen in vervulling te laten gaan. Zo ook het assortiment luxe kerstpakketten. Bent u in een gulle bui of simpelweg ontzettend dankbaar? Laat dat deze kerst merken met één van onze chique kerstpakketten. Luxe kerstpakketten bestellen is leuk, ze krijgen is nog leuker!

Luxe kerstpakket bestellen
Luxe kerstpakket bestellen

Luxe kerstpakketten

Met de feestdagen is er veel vraag naar luxe kerstpakketten. Heeft u er al over nagedacht welke pakketten u dit jaar gaat overhandigen aan uw werknemers? Door er op tijd bij te zijn, heeft u een ruime keuze en heeft u weer een zorg minder. Het kan zo geregeld zijn en hiermee weet u zeker dat uw werknemers met de feestdagen niets tekort komen. Een exclusief kerstpakket bestaat tegenwoordig niet alleen meer uit eten en drinken, er wordt ook vaak voor luxe geschenken gekozen. Wat u precies voor uw personeel wilt, kunt u hier vast en zeker realiseren. Er kunnen namelijk ook door u zelf zeer luxe kerstpakketten samen worden gesteld, dat is toch nog leuker en persoonlijker! Een kerstpakket dat met aandacht is samengesteld zal met grote waardering worden ontvangen door uw werknemers. Door extra aandacht worden het zeker exclusieve kerstpakketten. Kerstpakket kopen in optima forma!

Luxe kerstpakket kopen
Luxe kerstpakket kopen

Exclusieve luxe kerstpakketten door zelf samenstellen

Er kunnen ook door u zelf zeer luxe kerstpakketten samen worden gesteld. Dat is toch nog leuker en persoonlijker! Een kerstpakket dat met aandacht is samengesteld zal met grote waardering worden ontvangen door uw werknemers. Door extra aandacht worden het zeker exclusieve kerstpakketten. Weet u niet wat u uw medewerkers of collega’s moet geven? Een luxe kerstpakket cadeau doen, kan ook middels onze Eigen keuze kerstpakketten. Uw medewerkers kiezen dan zelf wat zij leuk vinden om te krijgen.

Luxe kerstpakket man
Luxe kerstpakket man

Ideeën voor luxe kerstpakketten

Als u denkt aan luxe en aan verzorging, dan zult u zeker aan de producten van Rituals denken. Luxe kerstpakketten Rituals zijn bovendien ook nog eens exclusief, want u moet er snel bij zijn. Ieder jaar zijn deze weer snel uitverkocht. Wilt u uw medewerkers met een kerstpakket luxe Rituals producten geven? Reserveer dan nu vast uw pakketten.

Luxe kerstpakket vrouw
Luxe kerstpakket vrouw

Luxe kerstpakketten 100 euro

Hoe hoger de prijs, hoe luxer het pakket doorgaans is. Bekijk hier kerstpakketten van 55 tot 150 euro. Uiteraard is het niet zo dat een kerstpakket van 55 euro minder mooi is dan een kerstpakket van 150 euro, de persoonlijke voorkeur van de ontvanger speelt uiteraard ook een rol. Het gaat uiteindelijk niet om de bedragen, want wij proberen ieder kerstpakket een luxe uitstraling te geven. Dat is toch een beetje waar kerst om draait!

Luxe kerstpakket vrouw
Luxe kerstpakket

Champagne kerstpakket

Een champagne kerstpakket geven, gaat om genieten en het einde van het jaar vieren. Heeft uw bedrijf een succesvol jaar achter de rug? Hoe brengt u dit gevoel beter over aan uw werknemers anders dan met het klinken met een heerlijke champagne? In onze originele kerstpakketten geen vreemde bubbels, maar de echte champagne uit de Franse wijnstreek. Liever iets anders sprankelends cadeau doen? Een net zo luxe kerstpakket met Cava of Prosecco kan natuurlijk ook.

Luxe kerstpakketten bestellen
Luxe kerstpakketten bestellen

Drank kerstpakketten

Over drankjes gesproken, de drank kerstpakketten hebben ook een zeer luxe uitstraling. Bij Kerstpakkettenplaza is een drank kerstpakket vormgegeven als luxe kerstpakket. Met een cadeautje erbij, een mooie verpakking of bijvoorbeeld glazen. Zeker sterke drank komt in prachtige flessen en straalt altijd luxe uit. Vandaar dat deze tip voor exclusieve kerstpakketten niet in de lijst mag ontbreken.

Luxe kerstpakketten kopen
Luxe kerstpakketten kopen

Exclusieve kerstpakketten: limited kerstpakketten

De limited kerstpakketten zijn echt gelimiteerd. Hierdoor kunt u exclusieve kerstpakketten geven, die uw personeelsleden niet snel bij een kennis van een ander bedrijf zullen zien.

Met dit soort kerstpakketten is het gevoel van luxe geven uiteraard goed mogelijk. Wees er echter wel snel bij, net als de Rituals kerstpakketten gaan deze pakketten in de zomer al als warme broodjes over de toonbank.

Luxe kerstpakketten personeel
Luxe kerstpakketten personeel

Luxe kerstpakket met eten

Eten en kerstpakketten zijn een gouden combinatie. Met eten luxe cadeau doen, kan natuurlijk heel goed. Kies hiervoor de lokale kerstpakketten met streekproducten. Heerlijke hapjes en drankjes uit de streek. Deze lokale kerstpakketten waren in 2021 een trend, en voor 2022 verwachten we hetzelfde. Dit komt deels doordat met corona zoveel mensen in eigen land op vakantie zijn gegaan, en daarmee de Nederlandse streken herontdekt worden. Kies voor het eten precies waar uw medewerkers van houden. Heeft u speciale wensen, zoals een vegetarisch kerstpakket, biologisch kerstpakket of glutenvrij kerstpakket? Of een Halal kerstpakket? Luxe kerstpakketten bestaan uit meer dan vlees en gluten, wij kunnen dus altijd een prachtig kerstpakket samenstellen waar iedereen van kan genieten.

Luxe kerstpakketten

Ruim aanbod exclusieve kerstpakketten

Door het ruime aanbod aan luxe kerstpakketten heeft u volop keuze om te bekijken hoe u uw personeel dit jaar gaat verrassen. Als u er zeker van wilt zijn dat u uw medewerkers een perfect kerstcadeau geeft, kiest u dan nu voor de luxe kerstpakketten. De mensen die zich voor uw bedrijf het hele jaar inzetten, verdienen aan het einde van het jaar zeker wat extra! Bij ons vindt u de luxe kerstpakketten. U kiest met de beste samenstelling een pakket waar uw personeel echt blij van wordt! Stelt u daarom ook zelf een kerstpakket samen, u geeft er persoonlijk aandacht aan en dat wordt door het personeel gevoeld. De laatste jaren wordt het steeds meer een trend dat de werkgever zelf een kerstpakket samenstelt uit het aanbod luxe kerstgeschenken, dat kan bij ons ook.

Luxe kerstpakketten online bestellen

Op een snelle en eenvoudige manier de kerstpakketten online bestellen, kan direct. Wij nemen u de zorgen voor de luxe kerstpakketten graag uit handen. Het enige dat u hoeft te doen is online een bestelling te plaatsen. We zorgen voor de leukste kerstpakketten voor mannen en de leukste kerstpakketten voor vrouwen! Wij verzorgen de rest tot in de puntjes. Wilt u met kerst iets extra doen voor uw collega’s, medewerkers of relaties? Dat kan met exclusieve kerstgeschenken! Geef uw medewerkers een van onze luxe kerstpakketten en steun automatisch de goede doelen. U helpt anderen en dat geeft een goed (kerst)gevoel. Als u vragen heeft over onze dienstverlening of over onze luxe kerstpakketten, neem dan contact op met de klantenservice en ervaar de kerstpakket luxe. Wel eens gedacht aan Bourgondische kerstpakketten of premium kerstpakketten?

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht