MVO kerstpakketten

Maatschappelijk verantwoorde producten zijn producten die vallen onder Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het handelt tevens over de manier waarop een bedrijf iets teruggeeft aan de samenleving en hiermee waarde toevoegt aan zowel people, planet als profit. Met het produceren van verantwoorde kerstpakketten voorzien wij graag in deze behoefte.

Hiermee vallen MVO kerstpakketten onder het begrip duurzaam. Een ruim begrip, maar een productieproces waar steeds meer bedrijven aandacht aan besteden. Ook de keuze van een duurzaam kerstpakket met een MVO karakter draagt hieraan bij. Hiermee geven zij een duidelijke boodschap mee aan de ontvanger. Bepaalde producten in deze kerstpakketten stralen dit uit en schenken (extra) aandacht aan het sociale en milieuvriendelijke aspect. Eerlijkheid en duurzaamheid zijn dan ook veel voorkomende aspecten die je terugziet in deze MVO kerstpakketten.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Thema

Geen producten gevonden!

Kerstpakkettenplaza.nl speelt in op duurzaamheid en MVO. Kerstpakketten en maatschappelijk verantwoord ondernemen is het speerpunt. Het assortiment kerstpakketten bevat derhalve veel MVO kerstpakketten.

Meer dan de helft van de Nederlanders, 58% namelijk, vindt dat het bedrijfsleven nog te weinig met oplossingen inhaakt op het thema duurzaamheid. Ook wanneer het gaat over Kerstpakketten en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit blijkt uit een onderzoek naar duurzaamheid en energiebesparing. Slechts een kwart (26%) van de ondervraagden is tevreden over de wijze waarop het bedrijfsleven met oplossingen komt als het over het thema duurzaamheid gaat.

Duurzame kerstpakketten bestellen

Ondernemingen die serieus business willen maken van duurzaamheid, moeten afstappen van de vrijblijvende op “bewustwording” gerichte communicatie. Dit zegt Merijn Kokke van Kerstpakkettenplaza.nl. Met name hoger opgeleide consumenten zijn zich inmiddels bewust van de problematiek en staan open om te investeren in duurzame en energiebesparende oplossingen. Maar dit vraagt om meer concrete proposities van bedrijven die onderbouwd worden met informatie. Het soort informatie dat onomstreden duidelijk maakt dat deze daadwerkelijk duurzaam zijn.
Kerstpakkettenplaza.nl speelt aan de ene kant in op de ontstane behoefte door op het gehele kerstpakketten assortiment een financiële bijdrage te leveren per kerstpakket. Aan de andere kant zorgt zij voor diversiteit in het kerstpakketten assortiment. Kortom: Kerstpakketten en maatschappelijk verantwoord ondernemen! De keuze voor het te doneren bedrag per kerstpakket wordt zeer eenvoudig geregeld middels de donatiemodule. Het is noodzakelijk en heel eenvoudig om kerstpakketten en MVO te combineren. Een duurzaam kerstpakket is bijzonder in trek.

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht