Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


New Year’s Eve kerstpakketten

New Year’s Eve kerstpakketten

Naast kerst vieren we graag Oud en Nieuw. Samen eten, samen mooie momenten beleven. Om middernacht heerlijk vuurwerk kijken nadat er gezamenlijk is afgeteld naar het nieuwe jaar. Het maakt het vieren van oud en nieuw één van de meest bijzondere momenten van het jaar. Start het nieuw jaar op een onvergetelijke manier met de mooie themalijn: New Year’s Eve – Een kerstpakketten thema van Kerstpakkettenplaza.nl

Stuur dit thema door Direct naar 1.300 kerstpakketten!

Geen producten gevonden!