Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Oliebollen kerstpakket

Oliebollen kerstpakket – Oliebollen zijn een traditioneel Nederlands gerecht. (Oud-) Hollandse kerstpakketten bevatten dan ook vaak oliebollenmix. Het zijn gefrituurde deegbollen, vaak met rozijntjes erin en poedersuiker erop. Enkele kerstpakketten hebben oliebollen als thema. Hierin zit dan meestal een mooie serveerschaal voor de oliebollen. Eindejaarsgeschenken hebben vaak ook iets in hun inhoud wat met oliebollen te maken heeft. Uiteraard omdat juist op Oudejaarsavond oliebollen traditiegetrouw gegeten worden.

Geen filters gekozen
Bekijk hieronder de gevonden resultaten Bekijk hieronder de gevonden resultaten

Geen producten gevonden!

Oliebollen; medewerkers maken ze lekker zelf

Welke momenten zijn er nu bijzonderder dan oud & nieuw? We zien het alweer helemaal voor ons. De hele familie gezellig rond de tafel en gezamenlijk aftellen naar het nieuwe jaar en dan genieten van het oliebollen kerstpakket. Heerlijk zoets op tafel! Waar komt die tradities eigenlijk vandaan lees er hier alles over.

Oliebollen kerstpakket bestellen

Nog nooit was het zo eenvoudig om een leuk Oliebollen kerstpakket te bestellen. Super leuk en traditioneel gezellig. Ook hanteren wij de scherpste tarieven, zonder in te boeten aan kwaliteit. Verras daarom dit jaar uw mensen met een heerlijk Oliebollen kerstpakket. Bestellen is super eenvoudig! Selecteer het kerstpakket van uw keuze. Binnen 5 minuten heeft u de volledig vrijblijvende offerte in uw mailbox. U zit nergens aan vast en kunt op ieder moment de offerte omzetten naar opdracht. We zitten er klaar voor!

Lekker traditioneel kerstpakket? Kies voor Oliebollen kerstpakketten.

Iedereen geniet zolang wij ons kunnen heugen van de lekkerste traditionele Oliebollen. Er bestaan zelfs wedstrijden. Wist u dat bij winst de gemiddelde verkoop van een oliebollenhandelaar met meer dan 200% kan stijgen. Geef u mensen nu de kans zelf de lekkerste oliebollen op tafel te zetten! Ook al in de ban van het nieuwe jaar en Oud & Nieuw? U heeft zojuist het kerstpakketten thema gevonden. Meer inspiratie opdoen, bekijk dan eens ons kerstpakketten inspiratie centrum.