Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Over ons – vervolg

HET GROOTSTE ASSORTIMENT KERSTPAKKETTEN VAN NEDERLAND

Kerstpakkettenplaza.nl is een familiebedrijf dat zich bezighoudt met het samenstellen en vermarkten van kerstpakketten. In het jaar 2000 zijn wij gestart met het online verkopen van kerstpakketten. Met meer dan 1.300 verschillende soorten kerstpakketten mogen wij zeggen dat wij de grootste online kerstpakketten leverancier in Nederland zijn.
Door onze jarenlange ervaring met het samenstellen van kerstpakketten en het bij elkaar brengen van Nederlands beste kerstpakketten op één platform, kunnen wij u een uitgebreid assortiment kerstgeschenken bieden. Dit complete kerstpakketten assortiment is samengesteld uit een selectie van Nederlands grootste en meest gerenommeerde kerstpakketten specialisten.

ONLINE KERSTPAKKETTEN BESTELLEN

Eenvoudig en indien gewenst zeer snel, kunt u alle kerstpakketten die er in Nederland toe doen bekijken en bestellen. De ervaring leert dat bezoekers graag eerst een vrijblijvende offerte wensen te ontvangen, daarom treft u een offertemodule op onze website aan. Het pakket, of de pakketten, van uw keuze kunt u eenvoudig laten offreren door deze in uw offertemandje te plaatsen. U zit dus nergens aan vast. U ontvangt de offerte per ommegaande per e-mail. Wanneer wij uw akkoord per mail ontvangen, heeft u de bestelling geplaatst. Niet alleen eenvoudig, maar ook snel en betrouwbaar!

OP MAAT KERSTPAKKETTEN

Mocht u wensen hebben ten aanzien van het samenstellen van een eigen kerstpakket, het zogeheten op maat kerstpakket, dan helpen wij u graag. Wij verzorgen kerstpakketten op maat zowel online (u ontvangt op basis van uw wensen een voorstel via e-mail) als offline (in onze showrooms).

GOEDE DOELEN KERSTPAKKETTEN

Kerstpakkettenplaza.nl, de leverancier die uw goede doel steunt!
Kerstpakketten en Goede doelen zijn bij ons van meet af aan onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij hebben gekozen voor kwalitatief hoogwaardige kerstpakketten in combinatie met het steunen van uw Goede doel.
Hoe werkt het:
Bij iedere bestelling wordt een vast bedrag per kerstpakket afgedragen aan het Goede doel van uw keuze. Dit bedrag betalen wij, het kost u dus niets!
Tijdens uw offerte aanvraag kunt u eenvoudig uw Goede doel kiezen uit een reeks voorgestelde goede doelen, maar het is natuurlijk ook mogelijk uw eigen Goede doel te kiezen. Indien u op dat moment geen keuze kunt maken, is het altijd mogelijk dit later aan ons door te geven. Of u nou kiest voor een goed doel uit onze lijst van ANBI gecertificeerde goede doelen of u kiest uw eigen goede doel, de afdracht blijft hetzelfde. Het bedrag dat wij gratis voor u afdragen wordt vermeld op uw offerte. Om de gehele uitleg te lezen verwijzen wij u graag naar onze Goede doelen pagina waar u tevens alle goede doelen rustig kunt bekijken.

Andere wensen m.b.t. uw kerstgeschenken 2021? Neem dan contact op met de medewerkers van onze klantenservice, zij helpen u graag verder. Wij wensen u veel plezier tijdens uw bezoek aan onze site en danken u op voorhand, óók uit naam van uw Goede doel.