Op dit moment werken we hard aan de nieuwe kerstpakkettencollectie 2019!

Eind Juli zal de nieuwe collectie zichtbaar zijn. We zien u dan natuurlijk graag terug!

Indien u op de hoogte gehouden wenst te worden, dan kunt u zich onder aan de pagina inschrijven op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.

 

Met vriendelijke groet,

Team Kerstpakkettenplaza.nl

Pannenkoekenpakket

Een pannenkoek is een Nederlands gerecht. Zowel jongeren als ouderen eten graag pannenkoeken. Groot voordeel is dat je eindeloos kunt variëren met pannenkoeken. De meest traditionele variant is met stroop en poedersuiker. Maar ook ham, appel, kaas en ijs zijn gangbare varianten. Hartig of zoet gevuld is een pannenkoek een smakelijk gerecht en eenvoudig te bereiden.

In de kerstpakketten is pannenkoeken al jarenlang een veelvoorkomend thema. De belangrijkste redenen hiervoor zijn dus omdat het een traditioneel Nederlands gerecht is en omdat het bij een breed publiek in de smaak valt. In de inhoud mag de pannenkoeken mix natuurlijk niet ontbreken. Een speciale pannenkoekenpan (een extra brede en dunne pan) is vaak een blijvend item in de kerstpakketten. Ander leuk item is een heus pannenkoekenbord.

Enkele varianten op de traditionele pannenkoek zijn flensjes, crêpes en poffertjes. Keukenapparatuur om poffertjes te maken komt dus ook weleens voor in kerstpakketten.


Make-a-Wish-topper thumbnail
Uitverkocht
Euro munt
Make-a-Wish-topper
Per stuk: € 25,00
€ 27,28 incl. BTW
Pakketinhoud: 16 art.
Inpaklocatie: 6
Meer info
Kerst bij Robert thumbnail
Uitverkocht
Kerst bij Robert
Per stuk: € 35,00
€ 39,47 incl. BTW
Pakketinhoud: 15 art.
Inpaklocatie: 5
Meer info
Kistje vol lekkers thumbnail
Uitverkocht
Kistje vol lekkers
Per stuk: € 49,50
€ 57,10 incl. BTW
Pakketinhoud: 16 art.
Inpaklocatie: 8
Meer info


Gecertificeerd door
Certifering kerstpakkettenplaza.nlthuiswinkel keurmerkMVOWaarborg consument en rechtE-commerce Europe TrustmarkThe Green Web Foundation
Kerstpakkettenplaza.nl 3570

Klantbeoordelingen

0-ster 1-ster 2-ster 3-ster 4-ster
8.8 10