Op dit moment werken we hard aan de nieuwe kerstpakkettencollectie 2019!

Eind Juli zal de nieuwe collectie zichtbaar zijn. We zien u dan natuurlijk graag terug!

Indien u op de hoogte gehouden wenst te worden, dan kunt u zich onder aan de pagina inschrijven op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.

 

Met vriendelijke groet,

Team Kerstpakkettenplaza.nl

Poolse kerstpakketten

Poolse kerstpakketten zijn geschenken gebaseerd op de smaken van de vele Poolse werknemers die Nederland rijk is. Een uitgebalanceerde samenstelling zal bij Poolse arbeiders zeker in de smaak vallen. We halen onze inspiratie voor de Poolse Kerstpakketten voornamelijk uit de Poolse keuken. Deze specifieke keuken is al meer dan 1.000 jaar beïnvloed door de omringende landen. Wist u dat de Poolse keuken jarenlang een beroemd concurrent was van de Franse en Italiaanse Keuken? De gerechten laten zich het best als 'stevig' omschreven. Opmerkelijke Poolse gerechten zijn onder meer de soepen barszcz, chlodnik, oscypek, kotlet schabowy, kotlet mielony, bigos, verschillende aardappelgerechten, aardappelpannenkoekjes, zapiekanka en traditionele Poolse desserts zoals paczki, faworki, peperkoek en babka. Poolse kerstpakketten met een Nederlands tintje zijn veelal extra goed gevulde kerstpakketten. Op aanvraag maken wij een mix van 'echte' Poolse kerstpakketten met louter Poolse artikelen die regelmatig verkocht worden om de Poolse medewerker mee te verrassen.
Gecertificeerd door
Certifering kerstpakkettenplaza.nlthuiswinkel keurmerkMVOWaarborg consument en rechtE-commerce Europe TrustmarkThe Green Web Foundation
Kerstpakkettenplaza.nl 3570

Klantbeoordelingen

0-ster 1-ster 2-ster 3-ster 4-ster
8.8 10