Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Red Collection kerstpakketten

Red Collection kerstpakketten

Rood is bij uitstek de kleur van Kerst! De Red Collection is bijzonder stijlvol door de eenvoud van een goede kleur rood. Ook de prachtige fotografie van de producten is een feest voor het oog. U stelt met de Red Collection de mooiste en lekkerste rode kerstpakketten samen. Uiteraard vindt u op onze site de standaard kerstpakketten die wij met deze rode lijn al hebben samengesteld. De rode tint komt in deze lijn in allerlei schakeringen terug. Red Collection kerstpakketten – Een kerstpakketten thema van Kerstpakkettenplaza.nl

Stuur dit thema door Direct naar 1.300 kerstpakketten!

Geen producten gevonden!