Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Rode Kerstpakketten

Rode kerstpakketten hebben een warme en aantrekkelijke ambiance. Het is dan ook een kleur die zeer gewild is als het gaat om kerstpakketten. Bepaalde thema’s die van nature met rood geassocieerd worden, voeren wij dan ook in deze kleur uit. Authentieke kerst bijvoorbeeld is zo’n thema dat u terugziet in rode kerstpakketten. Bepaalde thema-lijnen gebruiken ook veel rood om een nadrukkelijke uitstraling aan het geheel te geven. Rood is ook de kleur van de liefde en heeft een echte kerst uitstraling.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht door te filteren
Geen filters gekozen
Kleur (Hoofdkleur)

Geen producten gevonden!

Het is weer tijd om kerstpakketten uit te kiezen voor uw personeel! Gelukkig bent u er op tijd bij. Ook dit jaar kunt u op Kerstpakkettenplaza.nl weer kiezen uit het grootste assortiment van Nederland. Met een keuze uit meer dan 1.000 kerstgeschenken, zit er geheid wat tussen voor uw medewerkers. Hier zitten ook prachtige rode kerstpakketten tussen!

Rode kerstpakketten kopen

Bent u op zoek naar mooie rode kerstpakketten voor uw personeel? Rood wordt gezien als echte kerstkleur en is daarom zeer geschikt voor het samenstellen van de leukste kerstpakketten. Wij hebben erg ons best gedaan om de mooiste rode kerstpakketten voor u samen te stellen. U heeft een zeer ruime keuze, wat het kiezen natuurlijk niet makkelijker maakt voor u. Want welk kerstgeschenk past het beste bij uw werknemers?

Rode kerstpakketten vergelijken

Met ons enorm ruime assortiment kan het lastig zijn om meteen het meest geschikte kerstpakket te vinden voor uw personeel. Daarom hebben wij het zoeken voor u een stuk makkelijker gemaakt. U kunt eenvoudig zoeken op thema of product. Dit doet u door bijvoorbeeld ‘rood’ in te typen als zoekopdracht links bovenin. Vervolgens krijgt u een handig overzicht van alle mooie rode kerstpakketten die wij u te bieden hebben. Zo kunt u alle kerstgeschenken gemakkelijk met elkaar vergelijken en direct uw favoriet kiezen.

Rode kerstpakketten bestellen

Wanneer u een keuze heeft kunnen maken en het meest geschikte kerstpakket heeft gevonden voor uw mensen, is het tijd om te bestellen. Op onze website is het bestellen van uw kerstpakketten heel eenvoudig. Bij het door u gekozen pakket kunt u de hoeveelheid en vervolgens uw gegevens en voorkeuren doorgeven. U ontvangt dan direct een vrijblijvende offerte van ons per email. Indien u deze mail beantwoordt met ‘akkoord’, gaan wij voor u aan de slag. Wij zorgen ervoor dat uw kerstcadeaus op het juiste moment en het door u gewenste adres geleverd worden.

Heeft u nog vragen over het bestellen van uw kerstpakketten? Neemt u gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder!