Wat leuk dat u onze site bezoekt!

Achter de schermen zijn we reeds bezig met de kerstpakkettencollectie 2022, deze zal uiterlijk vanaf 15 augustus weer volledig zichtbaar zijn en hopen u ook dit jaar (opnieuw) te mogen verwelkomen.

Als eerste op de hoogte blijven van alle tips, weetjes en de leukste kerstpakketten? Schrijft u zich dan in op onze nieuwsbrief. Uitschrijven kan natuurlijk op ieder moment!

 

Kerstpakketten samenstellen? – Showroombezoek plannen!

Heeft u meer dan 100 dezelfde kerstpakketten (Orderwaarde > € 2.500 excl. BTW) nodig en wilt u zelf samenstellen? Plan dan uw showroom bezoek bij één van onze showrooms tot 1 november.
 

  1. Showroomplanner. U kunt direct uw showroombezoek plannen. Geef eenvoudig uw voorkeuren aan en onze planners gaan direct aan de slag! Ze controleren de beschikbaarheid van de showroom en het gewenste dagdeel en sturen u z.s.m. een digitale bevestiging met alle relevante informatie, per e-mail.
     
  2. Telefonisch en/of per mail: Voor het plannen van een showroombezoek kunt u ook telefonisch en/of per mail contact met ons opnemen. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch en/of per mail bereikbaar van 08.30 – 17.00u. Ga naar de klantenservice.

Showroomplanner

Wat leuk! U staat op het punt een afspraak voor showroombezoek te plannen. U heeft de keuze uit 8 showrooms. Wij wensen u op voorhand alvast veel plezier met het samenstellen van uw kerstpakket! Volg onderstaand menu en plan uw afspraak.

Welke showroom wenst u te bezoeken?

De Google maps kaart is geblokkeerd omdat je de Cookies geweigerd of nog niet geaccepteerd hebt.
Kies uw voorkeursdatum*
Kies een alternatieve datum*
Kies een dagdeel*
Met hoeveel personen*
Aantal kerstpakketten*
Budget per pakket*
Firmanaam*
Aanhef*
Voorletters*
Naam*
Postcode*
Huisnummer*
Straat*
Woonplaats*
Land*
E-mail*
Telefoon*
* = verplicht veld