Sinterklaaspresentje

Sinterklaaspresentje bestellen – December is een mooie maand om uw personeel te verrassen met een presentje. U kunt hierbij denken aan een lekkere chocoladeletter, een taai taai pop of toch wat anders? Er kan ook met sinterklaas, net zoals met de kerstdagen, zoveel cadeau worden gedaan. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Ook dit jaar hebben wij namelijk weer een mooie collectie aan sinterklaaspresentjes voor u geselecteerd en deze kunt u nu online bekijken. De eerste bestellingen komen bij ons al binnen en het is verstandig als u ook op tijd wilt zijn, om alvast te bekijken wat wij voor u hebben. Daarom kunt u nu maar alvast een kijkje nemen bij ons mooie aanbod aan sinterklaaspresentjes voor uw personeel. Zo kunt u er snel achter komen wie u dit jaar wilt verrassen en waarmee.

Geen filters gekozen
Geen producten gevonden
Snel filteren
Wat is het budget per pakket?
Filters meenemen?
Wilt u uw filters meenemen naar de volgende pagina?
Inpaklocaties

Onze kerstpakketten worden in 20 inpaklocaties geproduceerd. Graag leggen we daar wat meer over uit.
regelmatig zien we dat bedrijven bijvoorbeeld 20 grote en 3 kleine kerstpakketten willen bestellen. Dat kan nu niet standaard bij alle pakketten, we hanteren namelijk op de meeste kerstpakketten een minimale besteleenheid van 5 stuks.

Om toch aan deze wens te kunnen voldoen hebben we een nieuwe optie gecreëerd en daarmee hopen we de mogelijkheden en ons serviceniveau verder te optimaliseren.

U kunt vanaf vandaag de eventuele transportkosten nog beter omzeilen én kunt u kerstpakketten in kleinere aantallen combineren. Dit kan door meerdere soorten kerstpakketten te kiezen die gemaakt worden in één inpaklocatie. Is de orderwaarde hoger dan € 1000,- excl. BTW dan bezorgen wij uw bestelling gratis op één adres in Nederland (De Waddeneilanden zijn uitgezonderd).

Hoe werkt het dan?
U selecteert uw 1e kerstpakket (het grootste of belangrijkste onderdeel van uw bestelling, minimaal 5 stuks).

Vervolgens klikt u op het onderstaande blok en komt u uit bij alle kerstpakketten die in deze inpaklocatie vervaardigd worden. U selecteert dan uw 2e kerstpakket, u zult zien dat de besteleenheid nu 1 stuks geworden is.

Bekijk alle pakketten uit dezelfde inpaklocatie


Dit kunt u keer op keer herhalen en op deze manier kunnen wij binnen één inpaklocatie al uw gekozen kerstpakketten samenvoegen tot één bestelling. Dit heeft als voordeel dat u na de eerste keuze van 5 kerstpakketten, alle kerstpakketten per stuk kunt selecteren en dat er maar één transport-rit nodig is.
We hopen u met deze nieuwe mogelijkheid extra van dienst te zijn en u transportkosten te besparen én gezamenlijk de milieubelasting terug te dringen!

Komt u er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice.

Verrassing? Sinterklaaspresentje bestellen

Sinterklaas, een kinderfeest, surprise, cadeautjes, al met al een leuke tijd voor jong en oud en daar kunt u natuurlijk ook uw steentje aan bijdragen. Door voor een sinterklaaspresentje te kiezen voor uw personeel. Het is natuurlijk leuk dat u surprise kunt doen op het werk of thuis, maar het is juist goed om net dat beetje extra te doen. Zorg dat uw personeel zich nog meer gewaardeerd voelt en weet dat u in hen wilt investeren.

Klein Sinterklaaspresentje bestellen

Een kleine attentie zal enthousiast door uw personeelsleden worden ontvangen en dat zal ook het werk ten goede komen. U doet een beetje extra, dan zijn zij ook bereid om dat beetje extra te doen. Het gaat daarom ook niet om de hoogte van het bedrag dat u uit gaat geven aan het cadeau, maar het gaat om het idee. Het gebaar en de moeite die u hebt genomen om een surprise uit te zoeken. Daarom is een Sinterklaaspresentje voor uw personeel een goede keuze.

Ruim aanbod voor een sinterklaaspresentje

Als u het leuk vindt om voor uw personeel iets uit te kiezen, dan kunt u bij ons het huidige aanbod aan sinterklaaspresentjes bestellen. Voor een paar euro heeft u al een leuk presentje en dat bedrag kan ook wat hoger zijn, het ligt aan uw budget en wat u graag uit wilt geven. Misschien ziet u direct een leuk pakketje wat u graag cadeau wilt geven, u kunt er op klikken, dan kunt u zien wat er in de sinterklaaspresentjes zit en wat de prijs ervan is.

Eenvoudig online bestellen

Er kan meteen online een bestelling worden geplaatst en zo weet u wat de totale kosten zijn. Daarvoor kunt u ook altijd geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen, zodat u weet waar dat u aan toe bent. Maar nogmaals, het gaat niet om de hoogte van het bedrag, maar om het idee en het gebaar dat u een leuk sinterklaaspresentje voor uw personeel wilt kopen. Heeft u liever een kerstpakket dat u zelf kan samenstellen? Ook dat kan bij ons.

Sinterklaaspresentje bestellen; Sinterklaas viert u samen

Sinterklaas is net als kerst een feest dat u samen kunt vieren. Daarom kunt u nu ook een cadeau kopen dat u gaat overhandigen aan uw werknemers en/of zakenrelaties. Laat uw waardering aan anderen blijken! Op die manier kunt u namelijk laten zien wat ze voor u betekenen en dat zullen ze alleen maar waarderen. Net dat beetje extra is van belang voor een fijne samenwerking! Geef ze sinterklaaspresentje. Het is een origineel idee! Een Sinterklaaspakket is een goede keuze. De keuze is aan u, maar dit jaar gaat u uw personeel in ieder geval verrassen met een mooi sinterklaaspresentje als u het fraaie aanbod ziet. Misschien komt Sinterklaas voor de kinderen van de werknemers op uw bedrijf. Leuk als ook de ouders dan wat krijgen!

Vragen of meer informatie?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl heeft u de keuze uit 1.300 verschillende soorten kerstpakketten. Heeft u vragen over het bestellen van een Sinterklaaspresentje? Of wilt u meer informatie over een product? Bel of mail gerust. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Wij helpen u graag! Wat dacht u van Sinterklaaspakketten?

Geeft u liever iets voor kerst en bent u benieuwd wat een kerstpakket zoal kost? Of bent u specifiek op zoek naar een Eigen Keuze kerstpakketten? We helpen u graag!

Sinterklaaspresentje bestellen