Op dit moment werken we hard aan de nieuwe kerstpakkettencollectie 2019!

Eind Juli zal de nieuwe collectie zichtbaar zijn. We zien u dan natuurlijk graag terug!

Indien u op de hoogte gehouden wenst te worden, dan kunt u zich onder aan de pagina inschrijven op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.

 

Met vriendelijke groet,

Team Kerstpakkettenplaza.nl

Small batch

JE PROEFT HET VERSCHIL DIT IS GEWOON LEKKER!

Wij houden van mooi maar vooral ook van lekker. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar pure smaken die op een eerlijke en ambachtelijke manier geproduceerd worden.  Zowel bestaand als op eigen receptuur, vrij van additieven, onder het "Small Batch" label. Met onze eigen foodlijnen willen we kerstpakketten aanbieden die u echt 'beleeft' met 100% aandacht voor smaak.

Kleinschalige producenten hebben nog veel liefde en aandacht voor hun producten en gebruiken geen of zo min mogelijk kunstmatige toevoegingen. Bij ons in het assortiment treft u onder andere biologische noten,  confituren, chutneys, pesto, tapenades, bbq-sauzen, pasta- en oriëntaalse sausen, koeken, worsten, kazen, crackers, tafelzuren, sappen, wijnen, bier en een gevarieerd aanbod aan andere delicatessen.
 
Gecertificeerd door
Certifering kerstpakkettenplaza.nlthuiswinkel keurmerkMVOWaarborg consument en rechtE-commerce Europe TrustmarkThe Green Web Foundation
Kerstpakkettenplaza.nl 3570

Klantbeoordelingen

0-ster 1-ster 2-ster 3-ster 4-ster
8.8 10