Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Tapas bar kerstpakketten

Tapas bar kerstpakketten

Tapas bar kerstpakketten. Sfeervolle kerstdagen omgeven door luxe tapas producten. Tapas is delen, samen het leven vieren en Kerst is natuurlijk bij uitstek het moment van het jaar om dat te doen. Een culinaire verwennerij zonder poespas, heerlijk borrelen onder het genot van Spaanse aperitiefjes. De verpakkingen van  deze kerstlijn zijn erg mooi op elkaar afgestemd waardoor het kerstpakket een moderne samenstelling van schoonheid wordt. Tapas bar kerstpakketten – Een kerstpakketten thema van Kerstpakkettenplaza.nl

Stuur dit thema door Direct naar 1.300 kerstpakketten!

Geen producten gevonden!