Tapas kerstpakket

Tapas kerstpakket – Tapas zijn (Spaanse) aperitiefjes. Een aperitiefje is een klein gerecht, oorspronkelijk bedoeld om de eetlust op te wekken. Deze werd dus vooraf aan het diner genuttigd en vaak onder het genot van een borreltje. In tapas kerstpakketten zitten dus veel hapjes die uitstekend smaken onder het genot van een drankje. De (alcoholische) drank, vaak wijn, mag dan natuurlijk niet ontbreken. Geniet van een heerlijk tapas kerstpakket.

Bepaalde kerstpakketten, veelal met een Spaans tintje, zijn puur op het eten van tapas gericht. Ze bevatten leuke serveerschaaltjes of plankjes of een heuse amuseset. Hierin kunt u dan de lekkerste tapas in serveren. Hieronder treft u tapas kerstpakketten.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Thema

Geen producten gevonden!

Tapas kerstpakket bestellen

Al jaren een van de best verkochte kerstpakketten met een Spaanse look. Medewerkers en relaties ontvangen het heuse vakantie gevoel met een dit kerstpakket. Leuke kleine schaaltje en hapje op tafel. Genieten met familie en vrienden. Bij uitstek een geschikt kerstpakket voor iedereen.

Tapas kerstpakket voor medewerkers en relaties

Toegegeven, best een lastige klus om het juiste kerstpakket te vinden voor medewerkers en relaties. We denken echter dat met een heerlijk dit kerstpakket het zeker ‘scoren’zal zijn. Weet u eigenlijk waar Tapas vandaan komen? Leuk artikel om daar achter te komen lees u hier

Spaans Kerstpakket; helemaal hip

We zien het al jaren – Het Spaanse kerstpakket is helemaal hip. Inmiddels verkopen we net zoveel Spaanse kerstpakketten als Italiaanse kerstpakketten. Dat zegt ons dat de Nederlanders meer en meer bereid zijn om nieuwe trends qua voedsel te proberen. Laat uw medewerkers eens aan een andere cultuur proeven.

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht