Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Tapas kerstpakket

Tapas kerstpakket – Tapas zijn (Spaanse) aperitiefjes. Een aperitiefje is een klein gerecht, oorspronkelijk bedoeld om de eetlust op te wekken. Deze werd dus vooraf aan het diner genuttigd en vaak onder het genot van een borreltje. In tapas kerstpakketten zitten dus veel hapjes die uitstekend smaken onder het genot van een drankje. De (alcoholische) drank, vaak wijn, mag dan natuurlijk niet ontbreken. Geniet van een heerlijk tapas kerstpakket.

Bepaalde kerstpakketten, veelal met een Spaans tintje, zijn puur op het eten van tapas gericht. Ze bevatten leuke serveerschaaltjes of plankjes of een heuse amuseset. Hierin kunt u dan de lekkerste tapas in serveren. Hieronder treft u tapas kerstpakketten.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht door te filteren
Geen filters gekozen
Thema

Geen producten gevonden!

Tapas kerstpakket bestellen

Al jaren een van de best verkochte kerstpakketten met een Spaanse look. Medewerkers en relaties ontvangen het heuse vakantie gevoel met een dit kerstpakket. Leuke kleine schaaltje en hapje op tafel. Genieten met familie en vrienden. Bij uitstek een geschikt kerstpakket voor iedereen.

Tapas kerstpakket voor medewerkers en relaties

Toegegeven, best een lastige klus om het juiste kerstpakket te vinden voor medewerkers en relaties. We denken echter dat met een heerlijk dit kerstpakket het zeker ‘scoren’zal zijn. Weet u eigenlijk waar Tapas vandaan komen? Leuk artikel om daar achter te komen lees u hier

Spaans Kerstpakket; helemaal hip

We zien het al jaren – Het Spaanse kerstpakket is helemaal hip. Inmiddels verkopen we net zoveel Spaanse kerstpakketten als Italiaanse kerstpakketten. Dat zegt ons dat de Nederlanders meer en meer bereid zijn om nieuwe trends qua voedsel te proberen. Laat uw medewerkers eens aan een andere cultuur proeven.