Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Teamwork kerstpakketten

Teamwork kerstpakketten

Teamwork kerstpakketten. Mensen maken het verschil. Met elkaar aan de slag, als team, digitaal of aangepast werkend op kantoor. Teamwork staat hier centraal want samen werkt alles beter. In deze Teamwork lijn, speciaal ontworpen voor het kerstpakket 2021, staan inspirerende en motiverende teksten stevig op de verpakking en zijn verbeeld door beelden uit diverse branches. Hier komen bijvoorbeeld de bouw, autosport, horeca  en de administratieve beroepsgroep voorbij. Een stevige, stoere lijn voor echte teamplayers. Teamwork kerstpakketten – Een kerstpakketten thema van Kerstpakkettenplaza.nl

Stuur dit thema door Direct naar 1.300 kerstpakketten!

Geen producten gevonden!