Op dit moment werken we hard aan de nieuwe kerstpakkettencollectie 2019!

Eind Juli zal de nieuwe collectie zichtbaar zijn. We zien u dan natuurlijk graag terug!

Indien u op de hoogte gehouden wenst te worden, dan kunt u zich onder aan de pagina inschrijven op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.

 

Met vriendelijke groet,

Team Kerstpakkettenplaza.nl

Thuiswinkel keurmerk

Veilig en betrouwbaar
Thuiswinkel Keurmerk is het beeldmerk dat staat voor veilig en betrouwbaar kopen via een webshop, catalogus, verkoop via telefoon, bestelbonnen of fax.

Overeenkomst op afstand
Men koopt steeds vaker producten via alternatieve wegen zoals internet. We spreken hierbij van een ‘overeenkomst op afstand’; er is geen fysiek contact tussen koper en verkoper. Voor deze verkoopvorm gelden aanvullende regels. Is een onderneming in het bezit van het Thuiswinkel Keurmerk, dan mag men erop vertrouwen dat aan de juiste wet- en regelgeving is voldaan.
Tevreden klanten en bonafide, betrouwbare online ondernemers, welke elkaar weten te vinden door een waardevol keurmerk.

Het belang van kwaliteit
Kwaliteit is een machtig wapen waarmee bedrijven zich kunnen onderscheiden in de markt. Niet alleen ten opzichte van concurrenten in eigen land, maar ook daarbuiten. Erkenning via het Thuiswinkel Keurmerk biedt betrouwbare kwaliteit aan de klant.

Gecertificeerd door
Certifering kerstpakkettenplaza.nlthuiswinkel keurmerkMVOWaarborg consument en rechtE-commerce Europe TrustmarkThe Green Web Foundation
Kerstpakkettenplaza.nl 3570

Klantbeoordelingen

0-ster 1-ster 2-ster 3-ster 4-ster
8.8 10