Wat leuk dat u onze site bezoekt!


We hebben een leuke avondactie! Vul tijdens het proces de code Vroegboekkorting in het vakje 'Uw Klantcode' en ontvang direct 5% korting op uw geschenken!


Let op! Alleen geldig bij orders deze avond (6-10-2022) en niet in combinatie met andere aanbiedingen!


Veel plezier tijdens het kerstshoppen!

Trendy Kerstpakketten

Trendy kerstpakketten vindt u bij Kerstpakkettenplaza.nl. In de onderstaande selectie hebben we een sortering kerstpakketten opgesteld die wij durven te bestempelen als ‘Trendy kerstpakketten’. Het blijft natuurlijk een kwestie van smaak en zoals u weet valt over smaak niet te twisten. Kijk eens rustig rond binnen alle kerstpakketten; we zijn er zeker van dat u een keuze kunt maken er is immer voor ieder wat wils.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Inpaklocatie Toon meer
Kleur (Hoofdkleur) Toon meer
Thema
Voorkeuren
Producten Toon meer

Kies voor een hip kerstpakket

Bent u op zoek naar een trendy kerstpakket om uw medewerkers of relaties te geven tijdens deze kerst? Wij hebben verschillende hippe kerstpakketten samengesteld die gebaseerd zijn op de laatste trends! Uiteraard is het logisch dat een hip kerstpakket voor iedereen wat anders betekend. Gelukkig hebben wij genoeg opties met hippe kerstpakketten om iedereen de juiste keuze aan te kunnen bieden. De meeste hippe kerstpakketten zitten uiteraard ook vol met ontspannende producten en lekkernijen. Met een hip kerstpakket weet u vast en zeker uw medewerkers of relaties te verrassen!

Deze klanten gingen u voor:

Neyerode Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht