Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Vitality kerstpakketten

Vitality kerstpakketten

Vitaal: energiek, fit, kras, levendig, levenskrachtig, levenslustig, sterk, vief, dat is Vitality Feel Good! Het is belangrijk een balans te vinden tussen lekker en gezond eten. In Vitality laten we zien dat gezond juíst ook heel lekker kan zijn. Wanneer u de producten combineert met verse groente en fruit zorgt u voor smakelijke en gevarieerde maaltijden en tussendoortjes. ‘Vitality Feel Good’ staat ook voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Elk product draagt op zijn manier bij aan een duurzame toekomst. Vitality kerstpakketten – Een kerstpakketten thema van Kerstpakkettenplaza.nl

Stuur dit thema door Direct naar 1.300 kerstpakketten!

Geen producten gevonden!