Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Wellness kerstgeschenk

Wellness kerstpakketten zijn zeer in trek. Spa, thermen, kuuroord, sauna en noem het maar op, het is allemaal zeer eigentijds en enorm geliefd bij de moderne mens! Onderstaand een keur aan wellness kerstgeschenken, waaronder Rituals kerstpakketten en Kneipp kerstpakketten. In deze kerstpakketten gaat het om balans en harmonie. Lichaam en geest dienen verzorgt te worden en weer met elkaar in balans te komen. Optimale ontspanning is daarbij van cruciaal belang. Ontspanningsoefeningen, ademhalingstherapie of meditatie; allemaal technieken om tot rust te komen. De producten in zo’n wellness kerstgeschenk richten zich hier dan ook op. Geuren en verzorgende oliën, maar ook een Boeddha beeld zijn producten die in deze kerstpakketten zitten.

Geen filters gekozen
Thema
Bekijk hieronder de gevonden resultaten Bekijk hieronder de gevonden resultaten

Geen producten gevonden!

Wellness kerstpakket; dat is genieten!

Een dagje wellness kunt u deze kerst in huis halen! Verras uw collega’s met al het lekkers dat een wellness kerstgeschenk te bieden heeft. Denk hierbij aan lekkere doucheproducten en de fijnste geuren. Vaak geïnspireerd op Oosterse taferelen. Zo kunt u uw medewerkers echt de rust gunnen die ze verdienen.

Wellness in kerstpakket

In het grootste assortiment kerstgeschenken van Nederland weten wij soms ook niet meer waar we nou moeten kijken. Zo veel mooie kerstpakketten voor een lage prijs! Onze jaren aan ervaring hebben ons echter wel geleerd dat een wellness kerstgeschenk een absolute topper is!

Wellness kerstgeschenk; heerlijke ontspanning

Na een jaar zwoegen zijn uw medewerkers toe aan wat ontspanning. Hoe kunt u dat beter geven dan door middel van een Wellness kerstgeschenk? In zo’n prachtig kerstpakket staan vaak bepaalde rituelen centraal. Bijvoorbeeld het heerlijke Hamam ritueel uit het midden-oosten!