Wellness kerstgeschenk

Wellness kerstpakketten zijn zeer in trek. Spa, thermen, kuuroord, sauna en noem het maar op, het is allemaal zeer eigentijds en enorm geliefd bij de moderne mens! Onderstaand een keur aan wellness kerstgeschenken, waaronder Rituals kerstpakketten en Kneipp kerstpakketten. In deze kerstpakketten gaat het om balans en harmonie. Lichaam en geest dienen verzorgt te worden en weer met elkaar in balans te komen. Optimale ontspanning is daarbij van cruciaal belang. Ontspanningsoefeningen, ademhalingstherapie of meditatie; allemaal technieken om tot rust te komen. De producten in zo’n wellness kerstgeschenk richten zich hier dan ook op. Geuren en verzorgende oliën, maar ook een Boeddha beeld zijn producten die in deze kerstpakketten zitten.

Verfijn hier uw zoekopdracht Verfijn hier uw zoekopdracht
Geen filters gekozen
Thema

Geen producten gevonden!

Wellness kerstpakket; dat is genieten!

Een dagje wellness kunt u deze kerst in huis halen! Verras uw collega’s met al het lekkers dat een wellness kerstgeschenk te bieden heeft. Denk hierbij aan lekkere doucheproducten en de fijnste geuren. Vaak geïnspireerd op Oosterse taferelen. Zo kunt u uw medewerkers echt de rust gunnen die ze verdienen.

Wellness in kerstpakket

In het grootste assortiment kerstgeschenken van Nederland weten wij soms ook niet meer waar we nou moeten kijken. Zo veel mooie kerstpakketten voor een lage prijs! Onze jaren aan ervaring hebben ons echter wel geleerd dat een wellness kerstgeschenk een absolute topper is!

Wellness kerstgeschenk; heerlijke ontspanning

Na een jaar zwoegen zijn uw medewerkers toe aan wat ontspanning. Hoe kunt u dat beter geven dan door middel van een Wellness kerstgeschenk? In zo’n prachtig kerstpakket staan vaak bepaalde rituelen centraal. Bijvoorbeeld het heerlijke Hamam ritueel uit het midden-oosten!

Deze klanten gingen u voor:

Philips Rabobank KLM Royal Dutch Airlines Politie Shell Deloitte KPN Mediterranean Shipping Company Maastricht UMC+
Verfijn hier uw zoekopdracht